Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:48   Güncelleme : 13-11-2014 17:48

Neoplan, yakıt tasarrufu sağlıyor

Şehirlerarası yolcu ve turizm taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren bireysel otobüsçü Öğreten Turizm ve Ömer Akgün, yeni araç alımlarında tercihlerini MAN’dan yana kullandı.

Neoplan, yakıt tasarrufu sağlıyor

Şehirlerarası yolcu ve turizm taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren bireysel otobüsçü Öğreten Turizm ve Ömer Akgün, yeni araç alımlarında tercihlerini MAN’dan yana kullandı. Pamukkale Turizm’in bireysel otobüsçüsü Öğreten Turizm bir adet Neoplan Tourliner, Fethiye Ulusoy yazıhanesi sahibi bireysel otobüsçü Ömer Akgün ise bir adet Neoplan Cityliner aldı.

Breysel otobüsçülere satışı yapılan Neoplan otobüsler, MAN’ın Ankara fabrika tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi.

NEOPLAN SAYISI 5’E ÇIKTI

Turizm hizmetlerinin yanı sıra, şehir içi servis ve personel taşımacılığı da yapan, Manisa bölgesinin lider firması Öğreten Turizm, filosundaki Neoplan sayısını 5’e çıkardı. Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutuklarını belirten Öğreten Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Öğreten, “Müşterilerimiz Neoplan araçlardan son derece memnun. Gerek konfor, gerekse yakıt ekonomisi açısından değerlendirdiğimizde, tercihimizi Neoplan Tourliner’dan yana kullandık. Bu aracımızı turizm amaçlı kullanmayı planlıyoruz” . Konuşmaların ardından aracın sembolik anahtarı MAN Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Coşkun Saraç tarafından Cüneyt Öğreten’e teslim edildi.

YATIRIMLAR SÜRDÜRECEK

Fethiye Ulusoy yazıhanesi sahibi ve aynı da bireysel otobüsçü olan Ömer Akgün ise yaptığı yatırımla filosuna Neoplan Cityliner ekledi. MAN Finance yetkililerinin de hazır bulunduğu törende Ömer Akgün Otobüs İşletmesi sahibi Ömer Akgün, “Filomuzun ı Neoplan araçlardan oluşmaktadır. Sahip ğu konforun yanı sıra, müşteri memnuniyeti ve yakıt tasarrufu Neoplan Cityliner’ı tercih etmemize etken . Bu yıl içerisinde 2 adet daha Neoplan yatırımı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bu konuda bize destek olan MAN Finance yetkililerine teşekkür ediyorum” . Konuşmaların ardından aracın sembolik anahtarı MAN Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Coşkun Saraç tarafından Ömer Akgün’e teslim edildi.