Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:48   Güncelleme : 13-11-2014 17:48

Gefco, Alpargatas’a lojistik hizmeti verecek

Lojistik alanına kattığı yeniliklere her gün bir yenisini ekleyen Gefco, ünlü Havaianas markasının yaratıcısı tanınmış sandalet üreticisi Alpartagas’a özel bir çözüm geliştirdi.

Gefco, Alpargatas’a lojistik hizmeti verecek

Lojistik alanına kattığı yeniliklere her gün bir yenisini ekleyen Gefco, ünlü Havaianas markasının yaratıcısı tanınmış sandalet üreticisi Alpartagas’a özel bir çözüm geliştirdi. Alpargatas firmasının Gefco ile imzaladığı sözleşme gereğince firmanın Avrupa ve Orta Doğu'ya yönelik tüm denizaşırı nakliyat ve nakliye sırasındaki tüm gümrük işlemleri Gefco tarafından gerçekleşecek.

Alpargatas’ın uluslararası genişlemesini destekleyecek, özel olarak uyarlanmış bir çözüm
Nisan 2011’den bu yana iş ortağı olan Alpargatas ve Gefco, Alpargatas’ın deposunun Fransa’nın Marsilya bölgesine taşınmasının ardından en uygun gümrük çözümünü bulmak için bir araya geldiler.

Gefco Brezilya Ağustos 2011’den bu yana, meşhur Havaianas sandaletlerinin Brezilya’dan hem Marsilya limanına hem de Avrupa ve Orta Doğu’nun diğer limanlarına yapılan tüm denizaşırı nakliyat işlemlerini yürütürken Alpargatas’ın Avrupa limanlarına giriş için gerekli tüm resmi gümrük işlemleri de Gefco tarafından yürütülüyor.

Alpargatas ile yakın bir çalışma yürüten Gefco; öncelikle firma için özel olarak düzenlenmiş bir gümrük ve vergi müşavirliği çözümü geliştirdi. Müşterilerine en iyi hizmeti sunmak amacıyla Gefco’nun Brezilya ve Fransa ekiplerinin bir araya gelerek en kapsamlı çözüm için ortaklaşa çalıştıklarını ifade eden Sektör Yöneticisi Ekaterini Kranioti, Gefco’nun en önemli önceliğinin müşterileri için değer yaratmak ğunu belirtti. Müşterilerinin deniz aşırı nakliye hizmetlerinin yanı sıra, onlara Gümrük ve Vergi Müşavirliği danışmanlığı da sunduklarını belirten Kranioti, Alpargatas’a sundukları bu hizmet sayesinde şirketin temel ticari faaliyetlerine odaklanmasını sağladıklarını belirtti.