Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:48   Güncelleme : 13-11-2014 17:48

Sertrans, Türkiye’yi dünya ligine taşıdı!

Lojistik sektöründe müşteri memnuiyetini ön planda tutarak Türkiye’de kalitesini belgeleyen Sertrans, yine bir ilki gerçekleştirdi.

Sertrans, Türkiye’yi dünya ligine taşıdı!

Lojistik sektöründe müşteri memnuiyetini ön planda tutarak Türkiye’de kalitesini belgeleyen Sertrans, yine bir ilki gerçekleştirdi. Sertrans, BID tarafından altın kategori de Uluslararası Kalite Ödülüne layık görüldü. Ödül töreninde Sertrans, lojistik alanındaki Türkiye’nin kalitesini de dünya şirketlerinin gözleri öne serdi.

14. Uluslararası Kalite Zirvesi İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlendi. 117 ülkeden lojistik şirketi temsilcilerinin katılım gösterdiği zirvede, kalite ve kurumsal yönetim ilkelerini uygulama ile sürdürülebilir rekabet ve iş süreçlerinin geliştirilmesinde başarı gösteren şirketlere ödül verildi.

Business Initiative Directions (BID) tarafından her yıl düzenlenen Uluslararası Kalite Ödülü; altın, platin ve elmas olmak üzere 3 kategoride değerlendirildi. Dünyanın önde gelen lojistik şirketlerinin yöneticilerinden oluşan jüri, kaliteli hizmetlerinden dolayı Türk şirketi Sertrans’ı altın kategoride ödüle layık gördü. BID Başkanı Jose E. Prieto, Sertrans Holding Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Direktörü Feyyaz Burak Baysal’a ödülü takdim etti.

Sertrans, 2010 yılında EFQM mükemmellikte 3 yıldız yetkinlik ödülünün ardından, almış ğu bu ödül ile kalite alanındaki sürekli gelişim felsefesini bir adım daha ileriye taşıdı.

BID prensipleri gereği, kişi kurum ya da kuruluşların kendiliğinden aday olamadıkları Uluslararası Kalite Ödülüne firmalar; Müşteri Memnuniyeti, Liderlik, Teknoloji, En İyi Uygulama, İş Sonuçları, ISO 9001 ve Toplam Kalite Yönetimi gibi kriterler temel alınarak, BID Dünya Kongreleri boyunca gerçekleştirilen oylama sürecinin sonrasında ulaşıyor…