Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:48   Güncelleme : 13-11-2014 17:48

İnca Tour 2 adet Prestij aldı

Turizm taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren İnca Tour, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Temsa’dan yana kullandı.

İnca Tour 2 adet Prestij aldı

Turizm taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren İnca Tour, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Temsa’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 2 adet Prestij Super Deluxe midibüsü teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Temsa Global yetkili bayisi Çavuşoğlu Otomotiv tarafından İnca Tour’a satışı yapılan 2 adet Prestij Super Deluxe, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine İnca Tour yetkilisi Bora Arıkkök ve Çavuşoğlu Otomotiv yetkilisi Levent Öksüz ile firma personeli katıldı.

Alım yapmadan önce bir çok markayı mercek altına aldıklarını ve yaptıkları incelemeler sonrası Temsa’da karar kıldıklarını dile getiren Bora Arıkkök, “Tercihimizde en önemli etkenler yakıt ve yedek parça maliyetinde yaşanan avantajlar ile satış sonrası hizmet ağının geniş ve kaliteli hizmet yapısı . Ayrıca Prestij Super Deluxe araçların sahip kları konfor düzeyi ve yolcuların duyduğu memnuniyeti de bizim tercihimizi Prestij Super Deluxe’den yana kullanmamıza neden ” .

İŞBİRLİĞİMİZ SÜRECEK

Çavuşoğlu Otomotiv Satış Yetkilisi Levent Öksüz ise; bayi olarak 2011’de iyi bir yıl geçirdiklerini, firmaların çözüm ortağı olma ilkesiyle hareket etmelerinin de bu başarıyı getirdiğini belirtti. İnca Tour ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını da ifade eden Levent Öksüz, “İşbirliğimizin bundan sonra da artarak devam edeceğine inancımız tam. Araçlarımızın bol kazanç getirmesini diliyoruz” .

30 YILLIK TECRÜBE

30 yıla dayanan tecrübe ile hizmet veren Inca Tour, yurt dışından gelen yabancı turist grupların havalimanı - otel - havalimanı transferleri, günlük şehir turları, gece turları ve Anadolu turlarını otobüs, midibüs, minibüs ve diğer türde araçlar ile büyük bir titizlik içinde yapıyor.