Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:48   Güncelleme : 13-11-2014 17:48

20’inci yılında 15 Neoplan aldı

Şehirlerarası yolc u taşımacılık sektöründe 20’inci yılını kutlayan Metro Turizm, otobüs alımında Man’ı tercih etti.

20’inci yılında 15 Neoplan aldı

Şehirlerarası yolc u taşımacılık sektöründe 20’inci yılını kutlayan Metro Turizm, otobüs alımında Man’ı tercih etti. Firma, siparişini verdiği 15 adet Neoplan Tourliner otobüsünü teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Yatırımlarını müşteri odaklı ve çağın gereklerine uygun olarak gerçekleştiren Metro Turizm, 20’inci yılında Neoplan Tourliner seyahat otobüslerini tercih etti. Araçların teslimatından önce Man Eğitim Akademisi tarafından Metro Turizm’in kaptanlarına eğitim verildi.

Teorik ve pratik olmak üzere 2 ayrı aşamadan oluşan eğitimler, Esenler Otogarı Konferans Salonu’nda ve Man’ın İkitelli tesislerinde verildi. Man Eğitim Akademisi Eğitmeni Galip İzgi tarafından verilen ve 2 gün süren eğitimlerde, 60 Metro Turizm kaptanına, ekonomik sürüş eğitimi, ürün bilgisi ve uygulamalı (test sürüşlü) eğitim, konularında bilgi verildi. Eğitimlerde, Metro Turizm Genel Müdür Yardımcısı Erkan Tayse, Man Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Said Kardak ve Araç Teslim Sorumlusu Salih Cabas da hazır bulundu.

Özellikle ekonomik sürüş eğitiminin tüm araçlar için gerekli ğunu ifade eden Kardak, “Kaptanlar, filodaki diğer marka araçları kullandıkları da verdiğimiz eğitimin faydasını görecekler. Bu eğitimler firmaların yakıt maliyetlerini düşürecek. Kaptanlarımızın eski sürüş alışkanlıkları, yeni teknoloji otobüslerimize uygun olarak verilen eğitimlerle güncelleniyor. Gerçekleştirdiğimiz bu eğitimle, Metro Turizm kaptanları 2012 yılının ilk eğitimini almış lar. Metro Turizm’le işbirliği yapmaktan memnunuz” şeklinde konuştu.

Metro Turizm’de, eğitimin kurumsal prensiplerden biri ğunu vurgulayan Metro Turizm Genel Müdür Yardımcısı Erkan Tayse, “Metro Turizm’de eğitimler, kurumsal yapımıza uygun bir biçimde periyodik olarak yapılıyor. Personelimiz de hizmetin gereği olan bütün donanımlara sahip bulunuyorlar. Ekonomik sürüş eğitimleri de bu çevrede kaptanlarımıza veriliyor. Firmamız eğitim konusunda da liderlik yapıyor. Man Eğitim Akademisi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.