Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:48   Güncelleme : 13-11-2014 17:48

Asyaport filosunu Tırsan ile güçlendirdi

Konteynır alanında uzman firmalardan Asyaport, 2012 araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı.

Asyaport filosunu Tırsan ile güçlendirdi

Konteynır alanında uzman firmalardan Asyaport, 2012 araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 31 adet Tırsan Konteynır Taşıyıcı Semi-Treylerden 23’ünü teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Daf-Tırsan tarafından Asyaport’a satışı yapılan Tırsan Konteynır Taşıyıcı Semi-Treyler, Adapazarı Fabrikası’nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Asyaport Yönetim Kurulu Danışmanı Arif Davran, Daf-Tırsan Satış Müdürü Lale Bayoğlu ve firma personeli katıldı.

“Tırsan gurur duyduğumuz Türk markalarından biridir” diyen Arif Davran, ürünlerinin kalitesiyle de kendini kanıtlamış bir konumda ğunun altını çizidi. 2012 yılında araç yatırımlarına ağırlık vereceklerini dile getiren Arif Davran, filodaki araç sayısının 150’ye çıkacağını açıkladı. Arif Davran, “Konteynır taşıyan araçlar ancak sağlam bir şasiye sahip olması durumunda, la yarışılan zorlu çalışma şartları altında performansını uzun yıllar sürdürebilir. Tırsan Konteynır Taşıyıcı Semi-Treyler hafiflikten ödün vermeden tasarlanmış güçlü şasisi ile tüm ISO konteynırların en verimli ve güvenli şekilde taşınmasını sağlar. Ayrıca Tırsan yaygın ve etkili Satış Sonrası Hizmetleri ile ürünün her arkasında duruyor” .

TIRSAN KONTEYNIR

Konteynır taşımacılığında yeni nesil çözümler sunan Tırsan Konteynır Taşıyıcı ile konteynır taşımacılığı daha kolay, konforlu ve daha güvenli yapılmakta. Yeni Tırsan Konteynır Taşıyıcı ile uzayan arka tampon ve ön konsol sayesinde 5 farklı tipte konteynırı taşıyabilmek mümkün. Bunlar; 1x40 Ft., 1X30 Ft., 1X20 Ft. Ortada / 2X20 Ft., 1X45 Ft. (opsiyon)’dur. Tırsan Konteynır Taşıyıcı, sac kapamalı 4.900 kg ve sac kapamasız 4.600 kg ağırlığa sahip.