Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:48   Güncelleme : 13-11-2014 17:48

Odeon Tours 35 adet Mercedes aldı

OTI Holding bünyesinde faaliyet gösteren, tur operatörü şirketlerinden Odeon Tours, öz mal araç parkını Mercedes-Benz ile güçlendirdi.

Odeon Tours 35 adet Mercedes aldı

OTI Holding bünyesinde faaliyet gösteren, tur operatörü şirketlerinden Odeon Tours, öz mal araç parkını Mercedes-Benz ile güçlendirdi. Şirket, 20 adet Tourismo 15, 10 adet Sprinter ve 5 adet Vito olmak üzere toplam 35 adet Mercedes-Benz aracı teslim alarak araç parkına ekledi.

Mercedes-Benz Türk bayii Hastalya Otomotiv tarafından Odeon Tours’a satışı yapılan araçlar, pazarlama merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Odeon Tours Genel Müdür Vekili Vahit Petek, Genel Müdür Yardımcısı Ozan Somaklar, Ulaştırma ve Filo Müdürü Ali Kaplan, MBT Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım, Otobüs Satış Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Büyük Müşteri Danışmanı Bülent Tekiner, HTA Pazarlama ve Satış Müdürü Tufan Akdeniz, HTA Satış Müdürü Serdar Yaprak ile HTA Filo Satış Kısım Müdürü Soner Gönültaş katıldı. Törende Hastalya Otomotiv’den Genel Müdürü Ebubekir Koman, Otobüs Satış Danışmanı Adem Talih ve HTA Satış Danışmanı Ahmet Gürsoy da hazır bulundu.

Odeon Tours Genel Müdür Vekili Vahit Petek, yeni araçlarında Mercedes-Benz markasının sunduğu güven, konfor ve ileri teknoloji ile turizm sektöründeki müşterilerinin memnuniyetini sağlayacaklarını belirtti. Vahit Petek, Mercedes-Benz markasının bilinirliğinin de araç tercihlerinde önemli bir etken ğunu sözlerine ekledi. Mercedes-Benz Türk’ün turizmcilere sunduğu özel hizmet ve koşulları takdirle karşıladıklarını ifade eden Vahit Petek, geleceğe dönük hedeflerinde de filolarını her yıl Mercedes-Benz ile yenilemeyi planladıklarını açıkladı. Sektörde 20’nci yıllarını kullandıklarını dile getiren Vahit Petek, “35 adet Mercedes marka aracı filomuza ekledik ve araç parkımızdaki özmal sayımız 100’e yükseldi” .