Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:48   Güncelleme : 13-11-2014 17:48

Ulusoy 20 adet Prestij aldı

Şehirlerarası yolcu taşıma şirketlerinden Ulusoy, küçük otobüs yatırımında tercihini Temsa’dan yana kullandı.

Ulusoy 20 adet Prestij aldı

Şehirlerarası yolcu taşıma şirketlerinden Ulusoy, küçük otobüs yatırımında tercihini Temsa’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 20 adet Prestij Super Deluxe minibüsü teslim alarak filosuna dahil etti. Alınan yeni araçların Ulusoy ve Varan Turizm filolarında hizmet vereceği öğrenildi.

Temsa tarafından Ulusoy Turizm’e satışı yapılan 20 adet Prestij Super Deluxe, Yenibosna terminalinde düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Araç teslim törenine Ulusoy Holding CEO’su Hakan Tanıl, Otobüs Grup Başkanı Cem Koçak, Otobüs Müdürü Mustafa Yıldırım, Kurumsal İletişim Direktörü Sema Ceylan, Temsa Global CEO’su Tamer Ünlü, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gürleyik, Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Anıl, Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Pazarlama Yöneticisi Ebru Ersan ile Feridun Tanır katıldı.

Ulusoy Holding CEO’su Hakan Tanıl, filolarındaki araçların yenileme sürecini hızlandırdıklarını söyledi. Hakan Tanıl, “Müşteri memnuniyeti açısından hizmet süreçlerinin ında en iyiyi, en kalitelisini, en konforlu araçlarla sunmak zorundayız. Bu noktada uzun mesafelerde sunduğumuz iyi hizmeti, kısa mesafeli hatlarda devam ettirmek amacıyla yeni yatırımlar yapma kararı aldık. Bu noktada bize yakıt tüketimi ve konfor düzeyi ile katkı sağlayacak araçları inceledik. Bize en uygun aracın Temsa Prestij Super Deluxe ğuna inandık ve bu yatırımı yaptık. 2012’den umutluyuz. Alibeyköy terminalimizin açılışı ile kalkış terminallerimiz ve yer hizmetlerimizi de aynı anlayış ile Ulusoy ve Varan konseptine uyumlu hale getireceğiz. İyi bir sezon yaşayacağımızı, yolcularımızın bizle seyahat etmekten keyif alacağını düşünüyoruz. Yatırımlarımıza devam edeceğiz” .

ÇÖZÜM ORTAĞI OLMAKTAN MUTLUYUZ

Temsa CEO’su Tamer Ünlü ise sektörün önemli firmalarından Ulusoy ve Varan’ın çözüm ortağı olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ünlü, “Ulusoy ve Varan’ın şehirlerarası uzun mesafe taşımacılığında Temsa Safir otobüslerinden sonra kısa mesafelerde Prestij Super Deluxe ürünümüzü de tercih etmesi bizleri memnun etti. Ülkemizin yaşadığı ekonomik büyümenin karayolu yolcu taşımacılığına da olumlu yansımalarının olacağını, sektörün bu büyümeden beklediği hareketliliği elde edeceğini düşünüyoruz. Üstün Temsa kalitesinin müşteri memnuniyetini arttıracağına ve Ulusoy ve Varan’la işbirliğimizin artarak süreceğine inanıyoruz. Yeni araçların bol kazanç getirmesini diliyorum” açıklamasını yaptı.