Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:48   Güncelleme : 13-11-2014 17:48

Cemre Lojistik 100 adet Axor aldı

Lojistik sektörünün köklü firmalarından Cemre Lojistik, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Mercedes-Benz Türk’ten yana kullandı.

Cemre Lojistik 100 adet Axor aldı

Lojistik sektörünün köklü firmalarından Cemre Lojistik, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Mercedes-Benz Türk’ten yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 100 adet Axor 1840 LS çekiciyi teslim alarak filosunu büyüttü. Cemre Lojistik’in yeni alımı ile birlikte filosundaki araç sayısının 162 ğu bildirildi.

Mercedes-Benz Türk bayii Koluman İstanbul tarafından Cemre Lojistik’e satışı yapılan 100 adet Axor 1840 LS çekici, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Cemre Lojsitik ortakları Emine Demireğer, Melike Çelik, Orhan Çelik, MBT Kamyon Filo Satış Danışmanı Serdar Elibollar katıldı. Törende Koluman İstanbul’dan Çekici Satış Müdürü Mustafa Kürşat İnce ve Satış Danışmanı Hasan Yıldırım da hazır bulundu.

1956 yılından beri taşımacılık sektöründe faaliyet gösterdiklerini açıklayan Orhan Çelik, “Uluslararası taşımacılık sektöründe müşterilerimize tam ında, dürüst, güvenilir, müşteri memnuniyeti odaklı, teknolojiye ayak uydurarak uluslararası dünya standartları çerçevesinde hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bu anlamda da yatırımlarımıza ağırlık veriyoruz. Filomuzda 22 adetti Mercedes marka olmak üzere toplam 62 adet araç bulunuyordu. Son alımımızla birlikte bu sayı 162’ye yükseldi. Önümüzdeki dönemlerde filomuzu büyütme adına bir 100 adet daha alım gerçekleştirmeyi planlıyoruz” .

Orhan Çelik, Mercedes-Benz araçlarının sağladığı yakıt tasarrufu, kolay ulaşılabilen ve yaygın servis hizmetleri ile zorlu yol koşullarına karşı dayanıklılığı sebebiyle araç alımlarında Axor 1840 LS’yi tercih ettiklerini açıkladı.