Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:48   Güncelleme : 13-11-2014 17:48

Aydın Nakliyat BMC ile kârda

Yurtiçi nakliye sektöründe faaliyet gösteren Aydın Taşımacılık ve Nakliyat şirketi, 2012 yılı araç yatırım Programı dahilinde tercihini BMC’den yana kullandı.

Aydın Nakliyat BMC ile kârda

Yurtiçi nakliye sektöründe faaliyet gösteren Aydın Taşımacılık ve Nakliyat şirketi, 2012 yılı araç yatırım Programı dahilinde tercihini BMC’den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 4 adet BMC Pro 1144 çekiciyi teslim alarak filosuna kattı.

BMC İstanbul Yetkili Satıcısı Öztatlı Otomotiv tarafından Aydın Taşımacılık ve Nakliyat şirketine satışı yapılan 4 adet BMC Pro 1144 çekici, bayiinin Maltepe tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine şirket sahibi Murat Aydın, BMC İstanbul Bölge Müdürü Erdal Eroğlu ve firma personeli katıldı. Törende Öztatlı Otomotiv’den ise Satış Müdürü Feridun Bilgioğlu hazır bulundu.

Daha önceki yıllarda filolarına dahil ettikleri Pro 1142 çekiciden çok memnun kaldıklarını ifade eden Murat Aydın, “Ekmek teknesi olarak gördüğümüz BMC araçları yakıt tasarrufu ve işletme maliyetleri yönünden bizi kârlı duruma getirdi. Filomuza kattığımız 4 adet yeni Pro 1144 çekiciler bizi piyasada daha da rekabetçi konuma getirecek. Bu alımda bizlerden yardımlarını esirgemeyen BMC İstanbul Bölge Müdürü Erdal Eroğlu ve Öztatlı Satış Müdürü Feridun Bilgioğlu’na teşekkür ediyorum” .

BMC İstanbul Bölge Müdürü Erdal Eroğlu’da, BMC olarak ilkelerinin sadece satış yapmak olmadığını, satış sonrasında da müşterilerinin her yanında olmaya devam ettiklerini söyledi ve yeni araçların anahtarlarını hayırlı kazançlar temennisiyle Murat Aydın’a teslim etti.