Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:48   Güncelleme : 13-11-2014 17:48

Özkaymak Turizm’in tercihi Neoplan

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Özkaymak Turizm, otobüs yatırımlarında tercihini yine MAN’dan yana kullandı.

Özkaymak Turizm’in tercihi Neoplan

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Özkaymak Turizm, otobüs yatırımlarında tercihini yine MAN’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 5 adet Neoplan seyahat otobüsünü teslim alarak filosuna dahil etti. Özkaymak Turizm’in 2012 yılı sonuna kadar 30 adet daha Neoplan alımı yapacağı bildirildi.

Özkaymak Turizm’e satışı yapılan 5 adet Neoplan Cityliner seyahat otobüsü, MAN Ankara tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Erol Özkaymak, Özkan Özkaymak ve MAN Otobüs Satış Yöneticisi Burak Keskinkılıç katıldı.

Özkan Özkaymak, yatırımlarını yolcularının beklentileri doğrultusunda gerçekleştirdiklerini söyledi. Özkaymak firmasının, Türkiye genelinde günlük ortalama 3 bin yolcu taşıdığını hatırlatan Özkan Özkaymak, “Özkaymak Turizm bugün tüm Türkiye’de 3 bin 500 çalışanı ile yolcularına konforlu ve güvenli hizmet sunuyor. Yolcularımızın güvenliği ve konforu bizler için çok önemli. Kalite ve konfor anlayışımıza en uygun seçenek ise Neoplan . Bu nedenle filomuzu ileri teknoloji ürünü Neoplan seyahat otobüsleri ile yenileme kararı aldık. Yolcularımızın memnuniyetinin yanı sıra, satış sonrası hizmetlerden ve araçların işletim maliyetlerinden çok memnunuz. Şu anda 5 adet Cityliner aldık. Yılsonuna kadar standartları yükselterek bu sayıyı 30 araca çıkarmayı hedefliyoruz” .