Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:48   Güncelleme : 13-11-2014 17:48

Dünyalar, filoyu yüzledi

Hafriyat sektöründe faaliyet gösteren Adapazarı merkezli Dünyalar Hafriyat şirketi, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini DAF ve Tırsan ürünlerinden yana yaptı.

Dünyalar, filoyu yüzledi

Hafriyat sektöründe faaliyet gösteren Adapazarı merkezli Dünyalar Hafriyat şirketi, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini DAF ve Tırsan ürünlerinden yana yaptı. Firma, siparişini verdiği 10 adet DAF CF85.460 ve 10 adet Tırsan Damper’i teslim alarak filosunu büyüttü. Dünyalar Hafriyat’ın yeni aldığı araçlarla birlikte filosundaki çekici ve damper sayısının 100’er adede yükseldiği bildirildi.

DAF-Tırsan tarafından Dünyalar Hafriyat’a satışı yapılan 10 adet DAF CF85.460 ve 10 adet Tırsan Damper, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Dünyalar Hafriyat Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Dünya, Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Dünya, ikinci kuşak Serdar ve Erkan Dünya, DAF Trucks N.V. Satış Operasyonları Direktörü Michiel Kuijs, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve DAF-Tırsan Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçeği kaldı.

BEN PARASINA BAKARIM

Tırsan’ın 2011 yılında pazara sunduğu Tırsan Damper’in geliştirilmesinde büyük katkıları ğunu dile getiren Dünyalar Hafriyat Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Dünya, “Dünyalar Hafriyat bir aile şirketi ve yönetim erkek kardeşlerden oluşmaktadır. Araçların teknik konularıyla yakından ilgilenen şirketimizin yönetim kurulu başkanı ağabeyim Sebahattin Dünya’dır. Ben her olaya en duygusal yaklaşır ve parasına bakarım. Araç alımına karar verdiğimizde yönetim kurulu başkanımız marka olarak Tırsan’ı önerdiğinde, işin parasına bakmadan tereddütsüz kabul ettim. Bu kabulün altında 3 tane temel neden yatıyordu. Bunlardan birincisi Adapazarı’nda üretilmesi idi. Daha sonra bu aracın üretiminde Dünyalar Nakliyat olarak katkıda bulunmuştuk. En önemlisi de bu ürünün arkasında Çetin Nuhoğlu ve Tırsan güvencesinin olmasıydı. Şuanda bu alım ile birlikte filomuzdaki araç sayısı 100 adet çekici ile 100 adet damper olmak üzere 200’e yükseldi. Önümüzdeki dönemlerde araç alımlarımız yine devam edecek ve tercihteki adresimiz ise yine Tırsan olacak” .

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “DAF çekicilerimizi ve Tırsan treylerlerimizi birlikte satmaya çok önem veriyor. Çünkü biliyoruz ki DAF ve Tırsan araçları birlikte mükemmel bir kombinasyon oluşturuyor. İnşaat sektöründe, hafriyat işlerinde araçların aşınan parçaları çok olmaktadır. Sık aralıklarla serviste bakım ihtiyacı doğabilmektedir. Bu nedenle Adapazarı’nda iki servisimizin olması Dünyalar Hafriyat için çok avantajlı olacaktır” .