Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:48   Güncelleme : 13-11-2014 17:48

Filoyu Ford Cargo ile oluşturdu

Hazır beton sektörüne giriş yapan İzmir merkezli Çimen Beton, araç filo seçiminde tercihini Ford Cargo mikserlerden yana kullandı.

Filoyu Ford Cargo ile oluşturdu

Hazır beton sektörüne giriş yapan İzmir merkezli Çimen Beton, araç filo seçiminde tercihini Ford Cargo mikserlerden yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 4 adet 3936M Ford Cargo mikseri teslim alarak ilk filosunu oluşturdu.

Otokoç tarafından Çimen Beton şirketine satışı yapılan 4 adet 3936M Ford Cargo mikser, şirket merkezinde yapılan tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Şirket ortakları Gündüz Yeşildağ, Yusuf Çoban ve şirket çalışanları katıldı. Törende Ford Ege Bölge Kamyon Satış Müdürü Mete İnceer ve Otokoç Satış Temsilcisi Koray Kapçı da hazır bulundu.

Gündüz Yeşildağ, yaptıkları araştırma sonucu Ford Cargo’ların düşük yatırım ve işletme maliyetlerinin yanı sıra, faaliyet gösterdikleri tüm bölgelerde bulunan servis noktalarıyla da avantajlı ğunu gördüklerini söyledi. Yeşildağ, “Ford Cargo’ları önümüzdeki dönemde de araç parkımıza eklemeye devam edeceğiz” .

Güçlü ve ekonomik Ecotorq motoru, mandallı tip konforlu şanzımanı, 10 mm 500 MPa gücündeki sağlam şasisi, standart olarak sunulan klima ve 2 yıl sınırsız km garantisi gibi rekabetçi özellikleriyle öne çıkan Ford Cargo Yeni İnşaat Serisi; inşaat, hafriyat, maden ve beton firmalarının beklentilerini en yüksek şekilde karşılıyor. Rahat vites geçişleri, kolçaklı koltuk, artırılmış kabin içi konfor ve üstyapıyı görme imkanı veren yeni arka camıyla sürücülerin işlerine odaklanmasında kolaylık sağlarken, iş sahiplerinin kârlarını artırmasına olanak tanıyor.