Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:49   Güncelleme : 13-11-2014 17:49

Ağır yükün altına girdi 25 bin tona imza attı!

Lojistik sektöründe proje taşımacılığı alanında uzmanlaşan Kıta Lojistik’in 2012 yılının ilk 3 ayında 25 bin tonluk taşıma yaptığı açıklandı.

Ağır yükün altına girdi 25 bin tona imza attı!

Lojistik sektöründe proje taşımacılığı alanında uzmanlaşan Kıta Lojistik’in 2012 yılının ilk 3 ayında 25 bin tonluk taşıma yaptığı açıklandı. Kıta Lojistik Müdürü Bilal Yurttaş, “Sektörde ilkleri gerçekleştirerek büyük işlere imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” .

Bilal Yurttaş, Kıta Lojistik olarak; Termik santral jeneratörlerinden tekstile, cep telefonundan pahada ağır yükte hafif ürünlere kadar taşınabilmesi fiziken mümkün olan her türlü malzemeyi yurtiçinde ya da dünyanın istenen her noktasına ulaştırabildiklerini söyledi. Yılın ilk 3 ayında 25 bin tonluk taşıma gerçekleştirdiklerini açıklayan Yurttaş, bu rekoru kırmalarında Emniyet Genel Müdürlüğü’nün de payının büyük ğunu ifade etti.

Nöbet tutan polis memurlarının güvenliği için özel olarak üretilen zırhlı kulübelerin yoğun kış şartlarına rağmen Doğu ve Güneydoğu illerine sevk edildiğinin altını çizen Bilal Yurttaş, projenin yurtiçi nakliyesinde kendi özmal araçlarını kullandıklarını ifade etti.

Kıta Lojistik Müdürü Bilal Yurttaş, “Emniyet Genel Müdürlüğü için iş ortağımız firmanın üretmiş ğu nöbet tutan polis memurlarını her türlü saldırıya karşı korumak için özel zırhlandırılan ve her biri yaklaşık 10 ton ağırlığındaki zırhlı güvenlik kulübelerinin nakliye ve yerleştirme işleminin 1’inci ve 2’nci kısımlarını ladık. KITA olarak öncelikle Doğu ve Güneydoğudaki iller ve ilçeler için tüm polis nöbet yerlerine olumsuz kış şartlarına rağmen taşıma ve özel ekipmanlı vinçlerle yerleştirme işlemini yaptık. Bu kapsamda şu ana kadar 200 adetin üzerinde zırhlı güvenlik kulübesi taşımasını gerçekleştirdik. Bununla birlikte yılın ilk 3 ayında ise 25 bin ton taşıma gerçekleştirerek sektörde bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” .