Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:49   Güncelleme : 13-11-2014 17:49

Ceva, Gebze’ye transfer merkezi açtı

Otomotiv, lastik, elektronik, teknoloji, petrokimya, endüstriyel mamuller, hızlı tüketim ürünleri, basın yayın gibi birçok farklı pazar ve sektöre hizmet sunan Ceva Lojistik, Türkiye’deki yatırımlarına hızla devam ediyor.

Ceva, Gebze’ye transfer merkezi açtı

Otomotiv, lastik, elektronik, teknoloji, petrokimya, endüstriyel mamuller, hızlı tüketim ürünleri, basın yayın gibi birçok farklı pazar ve sektöre hizmet sunan Ceva Lojistik, Türkiye’deki yatırımlarına hızla devam ediyor. 2012’yi Türkiye’de yatırım yılı ilan eden Ceva Lojistik, Gebze’ye 10 bin m2 transfer merkezi açtı.

Ceva Lojistik’in Gebze’ye açtığı transfer merkezinde aynı anda onlarca araca yükleme ve boşaltım yapılabileceği bildirildi. Ceva Lojistik Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Aslan Uzun, “350 kişinin çalıştığı, özel IT altyapısı ile donatılan merkezimizle tüm transfer trafiği daha iyi yönetilirken, tedarik zincirinde sistem hızlandırılarak daha etkin işletim sağlanacak” .

Lojistik sektöründe Türkiye’nin ilk ve tek kontrol merkezi de Ceva Lojistik tarafından yine İstanbul merkez ofiste açılmıştı.

Ceva Lojistik Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Aslan Uzun, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “Kontrol merkezi sayesinde Türkiye’ye yayılan günlük binlerce kargo ve büyük lojistik taşımacılık hizmetleri tek bir merkezi noktadan kontrol edilebilecek. Kontrol merkezine bağlı tüm bölgelerde yer alan 1600 kamera ile 15 kişilik uzman ekip tarafından 20 ekran üzerinden 7/24 sürekli gözlemlenebiliyor. Bu merkez, bir taraftan müşterilere üst düzey hizmet sunulmasına yardımcı olurken diğer yandan da maliyet optimizasyonu kapasitesinin artırılmasını sağlıyor.”