Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:49   Güncelleme : 13-11-2014 17:49

Kontur sezona hazır

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörü firmalarından Kontur Turizm, sezon öncesi araç yatırımlarını tamamladı.

Kontur sezona hazır

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörü firmalarından Kontur Turizm, sezon öncesi araç yatırımlarını ladı. 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Mercedes-Benz Türk’ten yana kullanan firma, siparişini verdiği 15 adet Travego 15 otobüsü teslim alarak filosuna dahil etti.

Mercedes-Benz Türk bayii Bayraktarlar Merkon tarafından Kontur Turizm’e satışı yapılan 15 adet Travego 15 otobüs, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Firmanın teslim aldığı otobüslerle birlikte filosundaki araç sayının 65’e yükseldiği ve ının Mercedes-Benz marka ğu bildirildi.

Araç teslim törenine Kontur Turizm Sahibi Barbaros Karakuş, Genel Müdürü Ertuğrul Sarıhan, MBT Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ve Otobüs Satış Büyük Müşteri Danışmanı Bülent Tekiner katıldı. Törende Bayraktarlar Merkon’dan ise Genel Müdür Ali Akbaş, Satış Müdürü Lütfi Özbaygın ve Otobüs Satış Danışmanı Yusuf Bayraktar da hazır bulundu.

Kontur Turizm Sahibi Barbaros Karakuş, “Sezon öncesi tüm hazırlıklarımızı ladık. Hedefimiz müşterilerimize daha kaliteli ve konforlu otobüsler ile seyahat imkânı sunmaktır. Şuanda filomuzda 65 adet otobüsümüz bulunmakta ve ı Mercedes markadır. Her ne kadar araç yatırımı bakımından sezon hazırlıklarımızı lasak da yıl içerisinde yine alımlarımız devam edecektir. Bayraktarlar ile geçmişten bugüne güzel bir işbirliğimiz ve bu işbirliğinin bundan sonra da devam etmesini arzu ediyorum. Özellikle bu alımda bizlere yardımcı olan Bayraktar Merkon yetkililerine şirketim adına teşekkür ediyorum” .

Bayraktarlar Merkon Genel Müdürü Ali Akbaş ise, Kontur Turizm ile çalışmaktan övünç duyduklarını ve bu işbirliği ile yakaladıkları ivmeyi önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti.