Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:49   Güncelleme : 13-11-2014 17:49

Ceyda Ataç: 14 Safir aldık devamı sürpriz!

Temsa, Busworld Turkey 2012 otobüs fuarında Avenue, Yeni Safir ve Prestij modellerini sergiledi.

Ceyda Ataç: 14 Safir aldık devamı sürpriz!

Temsa, Busworld Turkey 2012 otobüs fuarında Avenue, Yeni Safir ve Prestij modellerini sergiledi. Fuarda ayrıca Kamil Koç Otobüsleri A.Ş.’ye satışı yapılan 10’u VIP 2+1 olmak üzere toplam 14 adet Safir otobüsün teslimatını da yaptı. Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Ataç, “14 adet Safir aldık devamı sürpriz” .

Busworld Fuarında düzenlenen araç teslim törenine Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çağalıkoç, Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Ataç, Genel Müdür Kemal Erdoğan, Temsa CEO’su Tamer Ünlü, Genel Müdür Yusuf Soner, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gürleyik, Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl ile şirket personelleri katıldı.

Temsa Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gürleyik, yolcu taşımacılığında her geçen gün konfor talebinin ve beklentilerinin arttığına dikkat çekerek araç içinde sunulacak konfor düzeyinin yolcu memnuniyetini oluşturan en önemli noktalar arasında yer aldığını ifade etti.

Gürleyik, “Kamil Koç, 2+1 araçlarla hizmet şeklini sektörde rahat hat adı altında bir hizmet sürecini marka haline dönüştürdü. Ondan sonraki süreçte yolcuların hangi firmaya gitse de 2+1 istediğini ve rahat hat otobüslerinden istediğini duyar hale geldik. Başarıyla uygulanan bu sistem artık sektörde firmaların filolarının yüzde 30’unu oluşturacak düzeye gelmiş bulunuyor. Rahat Hat adı altında bir hizmet markası yaratan Kamil Koç firmasının Safir VIP ürünlerimizi seçmesi bizim için çok büyük önem taşıyor. Bu beklentiye uygun araçlar ürettiğimizin göstergesi olması açısından da bizlere gurur kaynağı oluyor” .

HEP ÖNCÜ OLDUK

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çağalıkoç ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Şirketimiz yolcuların beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılamada öncü olmayı hep başardı. Taşımacılıkta hızlı değişime de ayak uydurdu. Ayrıca yolcuya hizmet sürecinde hep kusursuz olmayı hedefledik. Bu anlamda araç içinde hizmet süreci bu işin en önemli noktasını oluşturuyor. Rahat Hat ile ortaya koyduğumuz yüksek konfor ve kalite ile de yeni bir hizmet markası ortaya çıkardık. Bu segmentin daha da büyüyeceği düşüncesiyle yeni yatırımlar yapma kararı alırken Safir VIP araçları bizim beklentilerimize en önemlisi de yolcumuzun ihtiyacına uygun ğunu gördük. Safir VIP ile yolcularımıza, daha konforlu yolculuk keyfi sunacağız.”

İLK SAFİR OTOBÜSLERDE FİLOMUZDA İDİ!..

Temsa ile işbirliklerinin uzun yıllara dayandığını açıklayan Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Ataç, bu işbirliğinin daha nice yıllar devam etmesini temenni etti. Ataç, “İlk üretilen Safir otobüslerde filomuzda yerini almıştı. Temsa ile iş birlikteliğimiz uzun yıllara dayanmaktadır. Rahat Hattımızda kullanmak üzere 10 Safir VIP ile normal hattımızda kullanmak üzere 4 adet Safir otobüs aldık. Bu alımlarımız 14 ile sınırlı değil ancak devamı sürpriz” .