Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:49   Güncelleme : 13-11-2014 17:49

Metro 100 adet otobüs siparişi verdi 15’ini aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Metro Turizm 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Man’dan yana kullandı.

Metro 100 adet otobüs siparişi verdi 15’ini aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Metro Turizm 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Man’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 100 adet Neoplan Tourliner otobüsten 15’ini teslim alarak filosuna ekledi. Kalan siparişin ise yıl içerisinde teslim alınacağı bildirildi.

Metro Turizm’e satışı yapılan Neoplan Tourliner otobüsler, Man’ın Ankara tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Metro Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Öztürk, Genel Müdür Şenol Ayyıldız, Genel Müdür Yardımcıları Uğur Emektar, Erkan Tayşe ve Caner Öge ile firma personeli katıldı. Törende Man’dan ise Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz, Finance Yürütme Kurulu Başkanı Vahit Altun ve Otobüs Satış Müdürü Önsel Demircioğlu hazır bulundu.

Hedeflerinin 2012 yılında 24 bin yolcu taşımak ğunu belirten Metro Turizm Genel Müdürü Şenol Ayyıldız, yaptıkları bu yatırımlarla hedeflerine çok rahat ulaşacaklarını ifade etti. Ayyıldız, “Yatırımlara hız kesmeden devam ediyoruz. Yapılan bu son yatırımla birlikte filomuza 100 adet 2012 model yeni Neoplan seyahat otobüsü ekliyoruz. Hedefimize ulaşabilmek, yolcularımıza daha kaliteli hizmet verebilmek, daha kurumsal bir yapı içinde taşımacılık yapmak ve yolcularımıza daha iyi hizmet verebilmek için son teknoloji ürünü otobüslerle çalışmanın doğru ğuna inandık ve bir Man markası olan Neoplan’ı tercih ettik. Bundan böyle Man ile işbirliğimiz devam edecek. Sürpriz yatırımlarımız olacak” .