Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:49   Güncelleme : 13-11-2014 17:49

Sultan para kazandırıyor ama gönlüm Doruk’tan yana

Altur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak, 2012 araç yatırım programı dahilinde tercihini Otokar’dan yana kullandı.

Sultan para kazandırıyor ama gönlüm Doruk’tan yana

Altur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak, 2012 araç yatırım programı dahilinde tercihini Otokar’dan yana kullandı. Albayrak, “Garajımdaki filonun büyük bir bölümünü Sultan ve Doruk araçları oluşturuyor. Sultan para kazandırıyor ama gönlüm Doruk’tan yana ve 50 adet sipariş verdim” .

Busworld Turkey 2012 Otobüs Fuarı kapsamında Otokar’ın standını Ali Osman Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy ve Hülya Ulusoy ile birlikte ziyaret eden Altur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak, Otakar araçlarından övgüyle söz etti.

2010 yılında düzenlenen Otobüs Fuarında Sultan modelini yakın mercek altına aldığını hatırlatan Albayrak, “O arabanın altına yatmıştım. Motoruna bakmıştım, yakıt hacmine bakmıştım. Esnafın bu arabadan para kazanacağına inanmıştım ve ondan sonrada 100’lerce aldım. Ülkemiz taşımacılığında böyle bir araca ihtiyaç vardı ama kimse bu konuda bize yardımcı olmadı. Ancak bu konuda Otokar çok büyük bir adım attı Sultan ve Doruk modelini çıkartarak. Benim favorum Doruk. Hastasıyım. I love you Doruk diyorum” .

Neden Otokar’ın araçlarını tercih ediyorsunuz” sorusuna ise Abdurrahim Albayrak, “Sultan ve Doruklar kullanıcısını hiç yarı yolda bırakmıyor. Araba kolay kolay arızalanmadığı için işletmeye yük olmuyor. Satış sonrası hizmetleri kça mükemmel ve Türkiye’nin her bölgesinde parça ve servisine rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Her şeyden önemlisi de fabrikası bu ülkede ve ülkemiz ekonomisine katkı sağladığı için Otokar’ı tercih ediyorum. Şuanda da 50 adet Doruk siparişi verdim ve kısa sürede bu araçlar filomuza dahil olacak. Ayrıca garajımdaki araç filosunun da büyük bir bölümünü Sultan ve Doruklar oluşturuyor” cevabını verdi.

Otokar araçlarının değer kaybetmediğinin de altını çizen Albayrak, şöyle konuştu: “Her şeyden önce bu otobüslerde bir cıvata dahi sıkarak emeği geçenlere, başta Basri bey olmak üzere tüm Koç gurubuna teşekkür ediyorum. Servis taşımacılığında, turizm taşımacılığında Türkiye’nin ihtiyacı olan bu arabaları bizlere kazandırdıkları için minnettarım. Baktığınız 5 sene sonra başka marka araçlar çok değer kaybediyor ama Otokar’ın Sultan ve Dorukları değerini koruduğu gibi kullanıcısına da kazandırıyor. Bu da çalışanlar için en büyük nimetlerden bir tanesi.”

Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül ise Altur ile işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akgül, “Abdurrahim bey bizim çok sevdiğimiz bir ağabeyimiz. Kendisiyle hem dost, hem arkadaş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Altur Turizm ile yıllardır çalışıyoruz. Abdurrahim Albayrak filosunun hemen hemen ı Otokar’a çevirdi. İlk başta araçlarımızı aldı denede ondan sonra memnuniyetle devam etti. Bu da bizim için ayrı bir gurur kaynağı” diye konuştu.