Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:49   Güncelleme : 13-11-2014 17:49

Mercedes’i tamamlayan kalite Tırsan!

Akaryakıt istasyon işletmeciliği alanında faaliyet gösteren NinovaPark şirketi, araç yatırımlarında çekici tercihini Mercedes-Benz’den yana kullanırken treyler alımında ise Tırsan’ı seçti.

Mercedes’i tamamlayan kalite Tırsan!

Akaryakıt istasyon işletmeciliği alanında faaliyet gösteren NinovaPark şirketi, araç yatırımlarında çekici tercihini Mercedes-Benz’den yana kullanırken treyler alımında ise Tırsan’ı seçti. Şirket Genel Müdürü Süleyman Kalender, “Mercedes’in kalitesi tartışılmaz ama araştırdık ve gördük ki Tırsan da kaliteli. Bizde 2 kaliteyi aynı anda filomuza dahil ettik” .

Mercedes-Benz Türk ve Tırsan bayii Gelecek Otomotiv tarafından NinovaPark şirketine satışı yapılan bir adet Axor 1840 LS E5 çekici ve ADR’li Kässbohrer tanker, bayiinin Diyarbakır tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine NinovaPark şirketi Genel Müdürü Süleyman Kalander, Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ve Genel Müdür Hamdi Yüncü ile şirket personelleri katıldı.

Şirket olarak 3 farklı alanda ticari faaliyetlerine devam ettiklerini ve özellikle tanker treyler alımında ince eleyip sık dokuduklarını ifade eden NinovaPark şirketi Genel Müdürü Süleyman Kalander, “İnşaat, alış-veriş merkezi ve akaryakıt istasyonu işletmeciliği alanında faaliyet göstermekteyiz. Araç yatırımına karar verdiğimizde ilk aklımıza gelen marka tereddütsüz Mercedes . Ancak tanker treyler konusunda Mercedes’i layacak bir marka olmalıydı ve bu konuda birçok markayı mercek altına aldık. Yaptığımız araştırmada Tırsan ürün kalitesinin Mercedes’i layan marka ğunu gördük. Bundan sonraki alımlarımızda da yatırımlarımız bu iki markaya olacak. Akaryakıt taşımacılığı yapacaksanız kesinlikle Tırsan Kässbohrer tercih edilmesi gerekir. Aksi takdirde başka markaların tercih edilmesi yanlış yatırım olur diye düşünüyorum” .

İKİ BÜYÜK AVANTAJ

Bu alımda iki büyük avantaj elde ettiklerini dile getiren NinovaPark şirketi Genel Müdürü Süleyman Kalander, şöyle konuştu: “Bu alımda Gelecek Otomotiv’i tercih etmemizle birlikte ilk avantajı elde ettik. Çekiciyi servise getirdiğimizde tanker treylerimizde aynı servisten hizmet alacak. Dolayısıyla satış sonrası hizmetlerde bizim için büyük bir avantaj. İkinci avantajımız ise 2 ton gibi daha fazla yük taşımamızdır. Tırsan’ın ADR’li Kässbohrer tankeri 5400 kg ve rakiplerinden 2 bin kg daha hafif. Buda bizim her seferde 2 ton daha fazla yük taşımamız anlamına geliyor. Ben bu alımda bizlere yardımcı kları için başta Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ve ekibine teşekkür ediyorum.”

ÖNCE MÜŞTERİMİZ KAZANACAK

Gelecek Otomotiv’in müşteri odaklı bir bayii ğunu vurgulayan Genel Müdür Hamdi Yüncü, “Gelecek Otomotiv’de müşteri her haklıdır. Biz bu anlayışla yolumuza devam ederiz. Her da önce müşterimiz kazanacak deriz. Gelecek Otomotiv bölgede iki lider firmanın bayiliğini yürütmektedir. Mercedes-Benz bir dünya lideri, Tırsan da hem Türkiye’ de lider hem de Avrupa’da devlerin arasında. Biz bu iki lider markayı bölgemiz insanın hizmetine sunduk. Satışta ğu gibi satış sonrası hizmetlerde de müşterimizin yanındayız. 8 yıldır Mercedes-Benz Türk bayiliği ve 1 yıldır da Tırsan bayiliğini yürütmekteyiz. Bugüne kadar hiçbir müşterimiz ‘Ben Gelecek Otomotiv’den mağdur m’ demedi ve rtmeyeceğiz de. Çünkü biz ekip olarak sahada müşterimizin yanındayız. Onların sorunlarına anında çözüm bulmak için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. NinovaPark ile işbirliğimizin uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum. Satışta ğu gibi satış sonrası hizmetlerde de yanlarında olacağımızı bir kez daha ifade ediyor, yeni araçların kendilerine hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” diye konuştu.