Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:49   Güncelleme : 13-11-2014 17:49

Başarılı ekip Güney Fransa gezisi ile ödüllendirildi

Otokar, 2011 yılındaki üstün başarıları ve pazar liderlikleri sebebiyle tüm yurtiçi otobüs ve treyler bayileri ile satış ekibini Güney Fransa tatili ile ödüllendirdi.

Başarılı ekip Güney Fransa gezisi ile ödüllendirildi

Otokar, 2011 yılındaki üstün başarıları ve pazar liderlikleri sebebiyle tüm yurtiçi otobüs ve treyler bayileri ile satış ekibini Güney Fransa tatili ile ödüllendirdi. Nice, Monaco ve Cannes’a düzenlenen geziye bayiler, satış ekibi ve eşleri olmak üzere toplam 66 kişi katıldı.

Otokar, Koç Topluluğu’nun en değerli sermayemiz insan kaynağıdır, felsefesinden hareketle çalışanlarının ve bayilerinin performanslarını ödüllendirmeye devam ediyor. Otokar, 2011 yılındaki üstün başarıları ve pazar liderlikleri sebebiyle tüm yurtiçi otobüs ve treyler bayileri ile satış ekibini Güney Fransa’ya tatile götürdü. Geziye, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül ve Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı ev sahipliği yaptı.

26-29 Nisan tarihleri arasında Nice, Monaco ve Cannes şehirlerine düzenlenen geziye bayiler, satış ekibi ve eşleri olmak toplamda 66 kişi katıldı.