Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:49   Güncelleme : 13-11-2014 17:49

Murat Hazır Beton 4 adet Cargo 4136M aldı

Elazığ’da faaliyet gösteren Murat Hazır Beton firması, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Ford’dan yana kullandı.

Murat Hazır Beton 4 adet Cargo 4136M aldı

Elazığ’da faaliyet gösteren Murat Hazır Beton firması, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Ford’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 4 adet Ford Cargo 4136M kamyonu teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Ford bayii Çetinkayalar Otomotiv tarafından Murat Hazır Beton firmasına satışı gerçekleştirilen 4 adet Ford Cargo 4136M kamyon, şirket tesislerinde düzenlene tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Murat Hazır Beton yetkilisi Mustafa Yaman, Ford Otosan Cargo Bölge Satış Müdürü Baran Süslü ve Çetinkayalar Otomotiv Satış Danışmanı Erkan Gündüz katıldı.

Araç parklarını Ford Cargo’lar ile genişletmeye devam edeceklerini ve şu an toplam 13 Ford Cargo araca sahip klarını açıklayan Mustafa Yaman, “İlk mikser araçlarımızdan bu yana Cargo’lar, hem satın alma maliyetleri ve kredi kampanyalarıyla hem de işletme maliyetleri ile her cazibesini korudu. Önünüzdeki dönemlerde araç alımlarımız devam edecek ve araç alımında tercihimiz yine Ford Cargo” .

360 PS/1400 NM gücündeki güçlü ve ekonomik Ecotorq motoru, yeni mandallı tip konforlu şanzımanı, 10 mm 500 MPa gücündeki sağlam şasisi, 750 saat bakım aralığı,standart olarak sunulan klima ve 2 yıl sınırsız km garantisi gibi rekabetçi özellikleriyle öne çıkan Ford Cargo Yeni İnşaat Serisi; inşaat, hafriyat, maden ve beton firmalarının beklentilerini en yüksek şekilde karşılıyor. Rahat vites geçişleri, kolçaklı koltuk, artırılmış kabin içi konfor ve üstyapıyı görme imkanı veren yeni arka camıyla sürücülerin işlerine odaklanmasında kolaylık sağlarken, iş sahiplerinin kârlarını artırmasına olanak tanıyor.