Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:49   Güncelleme : 13-11-2014 17:49

Bir Man, 6 Neoplan

Yaz sezonuna da kaliteli araçlarla konforlu hizmet sunmayı hedefleyen firma ve bireysel otobüsçüler, araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Bir Man, 6 Neoplan

Yaz sezonuna da kaliteli araçlarla konforlu hizmet sunmayı hedefleyen firma ve bireysel otobüsçüler, araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Son olarak bir firma ve 3 bireysel otobüsçü otobüs alımlarında tercihini Man’dan yana kullandı.

Kamil Koç, Topçam, Yeni Aksaray Seyahat ve Kent Turizm firmaları için sipariş edilen Man ve Neoplan otobüsler, Man’ın Ankara tesislerinde törenle teslim edildi.

Bireysel otobüsçülüğe ilk adımını Neoplan ile atan F1 Otomotiv sahibi Yılmaz Peker, Kamil Koç firması için 1 adet Tourliner seyahat otobüsü satın aldı. Kamil Koç firması için Neoplan’ı tercih etme nedenlerini Yılmaz Peker, şöyle açıkladı: “Araçların yakıt ekonomisi, görünümü ve konforu bu yatırımımız için tercih nedenimiz . Gelecekteki yatırımlarımız için önceliğimiz yine Neoplan olacaktır.” Düzenlenen teslimat töreni ile araç, Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Ufuk Demirer tarafından firma sahibi Yılmaz Peker’e teslim edildi.

TOPÇAM’IN TERCİHİ MAN

Yatırımlarına Man seyahat otobüsleri ile devam eden Topçam Firması, siparişini verdiği Man Fortuna araçlarından birini daha filosuna ekledi. Filolarında bulunan araçların ının Man seyahat otobüslerinden oluştuğunu belirten firma yetkilisi Suat Somuncu, “Yolcularımız ve kaptanlarımız filomuzda yer alan Man seyahat otobüslerinden son derece memnun. Servis kalitesi ve yakıt ekonomisi açısından da değerlendirdiğimizde, tercihimizi yine Man seyahat otobüslerinden yana kullandık” . Düzenlenen teslimat töreni ile araç, Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Ufuk Demirer tarafından firma yetkilisi Suat Somuncu’ya teslim edildi.

KENT’İN PRESTİJİ NEOPLAN

Kayseri’nin köklü firmalarından Kent Turizm’in bireyselcilerinden Şahaner Seyahat şirketi, siparişlerini verdiği Neoplan Cityliner seyahat otobüslerinin 4 ani törenle teslim aldı. Düzenlenen törene firma yetkilileri Ali Şahaner, Sedat Şahaner, Man Satış Direktörü Eren Gündüz ve Bölge Satış Yöneticisi Ufuk Demirer katıldı. Törende konuşan Sedat Şahaner, Neoplan Cityliner’ın filolarına prestij ve güç katacağını belirterek, gerçekleştirecekleri yeni yatırımlarda da Neoplan’ı tercih edeceklerini ifade etti.

FIRINCILAR DA NEOPLAN

Yeni Aksaray Seyahat için yine Neoplan yatırımı gerçekleştiren Fırıncılar Gıda Firması ise tercihini Cityliner seyahat otobüsünden yana kullandı. Filolarındaki dördüncü Neoplan yatırımını gerçekleştirdiklerini belirten firma sahibi Nurettin Yumuşak, “Yolcularımızdan aldığımız olumlu geri dönüşler nedeni ile yine Neoplan’ı tercih ettik. Yakıt ekonomisi ve konforundan dolayı yeni yatırımlarımızda da tercihimiz Neoplan olacak” . Düzenlenen teslimat töreninin ardından araç, Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Ufuk Demirer tarafından firma sahibi Nurettin Yumuşak ve İbrahim Yumuşak’a teslim edildi.