Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:50   Güncelleme : 13-11-2014 17:50

Esilay, 3 adet Prestij aldı

Mersin merkezli Esilay Turizm, araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Esilay, 3 adet Prestij aldı

Mersin merkezli Esilay Turizm, araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Filosunda 110 adet öz mal araç bulunan firma, 2012 yılı araç yatırım programında tercihini Temsa’dan yana yaptı. Firma, siparişini verdiği 3 adet Prestij midibüsü teslim alarak filosuna kattı.

Temsa bayii Özpam Otomotiv tarafından Esilay Turizm’e satışı yapılan 3 adet Prestij, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Esilay Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Anıl Uğur, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır’dan teslim aldı.

Personel ve turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösterdiklerini ve Akdeniz Bölgesi’nin vazgeçilmez firmaları arasında yer almak istediklerini belirten Esilay Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Anıl Uğur, “Esilay Şirketler Grubu altında bir aile şirketi olarak yolcu taşımacılığının yanı sıra, yol yapım ve inşaat hafriyat işlerimiz bulunuyor. Hedefimiz filomuzda bulunan araçları yenileyerek Akdeniz Bölgesi’nin en önde gelen, vazgeçilmez firmaları arasında yer almak. Daha çok turizm 2012 yılına yönelik şirketimizin aldığı karar doğrultusunda 3 milyon TL gibi bir bütçe araç yatırımına ayrıldı” .

Filolarında 4 Safir bulunduğunu belirten Uğur, “Yeni yatırımda da tercihimiz Temsa’nın Prestij araçlarından yana . Bu tercihimizi belirleyen etkenler arasında fabrikanın bize çok yakın olması, yedek parçanın kolay bulunabilirliği ve ucuzluğu ” diye konuştu