Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:50   Güncelleme : 13-11-2014 17:50

Güven Gıda 8 adet Daily aldı

Gaziantep merkezli gıda dağıtım sektöründe faaliyet gösteren Güven Gıda ve Sanayi ve Ticaret A.

Güven Gıda 8 adet Daily aldı

Gaziantep merkezli gıda dağıtım sektöründe faaliyet gösteren Güven Gıda ve Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2012 araç yatırım programında Iveco’yu tercih etti. Firma, siparişini verdiği 8 adet Daily kamyoneti teslim alarak filosuna kattı.

Iveco’nun Gaziantep yetkili satıcısı Bilmak Otomotiv tarafından Güven Gıda ve Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye satışı yapılan8 adet Daily, firmanın merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi.

Firma Sahibi Enes Ertuhran’ın da bulunduğu teslim töreninde Güven Gıda’nın Ülker, Colgate, Palmolive, Hacı Şakir gibi firmalara hizmet verdiği ve toplam araç filosunun 60 adet ğu belirtildi. Enes Ertuhran, 8 adet Daily’i Ülker markası için aldıklarını belirtti.

Bilmak Yönetim Kurulu Başkanı Sait Bilgili ise teslim edilen Daily’lerin 35 C 3750wb klarını ve hepsinin frigorifik kasa üst yapısı ile teslim edildiklerinin altını çizdi. Firma sahibi Enes Ertuhran ise Daily’i kendileri için en uygun olan şasi uzunluğunu sunduğu ve sağlamlığı için tercih ettiklerini ifade etti. Teslim edilen Daily’ler 4,2 metre faydalı şasi uzunluğuna sahip olup, düşük devirde ve geniş devir aralığında yüksek tork üreterek yakıt ekonomisi sağlıyorlar.