Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:50   Güncelleme : 13-11-2014 17:50

İstihdam yaratıyoruz!

Ulaşım Gazetesi sahibi Hüseyin Karabulut, ikinci bir iş kolu olarak otopark işletmeciliği işine giriş yaptı.

İstihdam yaratıyoruz!

Ulaşım Gazetesi sahibi Hüseyin Karabulut, ikinci bir iş kolu olarak otopark işletmeciliği işine giriş yaptı. 1500 m2 alana sahip otoparkta aynı da yıkama ve oto kuaför hizmetleri de verilmekte.

Ümraniye son durakta bulunan Askerlik Şubesi yanında hizmet veren otoparkta ilk etapta 7 personel görev aldı. İşlerin yoğunluğuyla birlikte personel sayısının daha artacağı bildirildi.

Her geçen gün İstanbul’da araç sayısının artığına dikkat çeken Hüseyin Karabulut, “Yeni iş konulumuz ile daha kaliteli hizmeti, en uygun fiyata sunacağız. Şuanda 1 güvenlik, 2 otopark görevlisi ve 4 oto yıkama elamanı ile 7/24 saat hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. 0-12 saatlik otopark ücretimiz ise 5 TL’dir. Önemli sayıda ise abonmanımız bulunmaktadır. Hüseyin Karabulut olarak benim tek hedefim daha fazla insana iş imkanı sağlamaktır. Otoparkta 7 personel görev yapmakta ve işlerin yoğunluğuna göre bu sayıyı daha da arttıracağım. Ulaşım sektöründen aldığımız güçle yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Yakın gelecekte otopark sektörünün daha da büyüyeceğini tahmin ediyorum. Otopark işletmeciliği konusunda bizleri cesaretlendiren ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen dostlarımıza teşekkür ederim” .