Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:50   Güncelleme : 13-11-2014 17:50

Baykara, Ford Cargo’yla güçleniyor

Hazır beton sektöründe 2000 yılından beri faaliyetlerine devam eden Baykara Hazır Beton, 2012 yılı araç yenileme çalışmaların kapsamında tercihini Ford Cargo 4136M(8X4) mikserden yana kullandı.

Baykara, Ford Cargo’yla güçleniyor

Hazır beton sektöründe 2000 yılından beri faaliyetlerine devam eden Baykara Hazır Beton, 2012 yılı araç yenileme çalışmaların kapsamında tercihini Ford Cargo 4136M(8X4) mikserden yana kullandı. Firma, ilk etapta siparişini verdiği 6 adet yeni aracı teslim alarak filosuna dahil etti. Yıl içerisinde firmanın diğer araçlarının da yine Ford Cargo ile yenileneceği bildirildi.

Ford Otosan Mardin yetkili satıcısı Nas Oto tarafından Baykara Hazır Beton şirketine satışı yapılan 6 adet Ford Cargo 4136M(8X4) mikser, firmanın tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine firma yetkilisi Mustafa Baykara ve Nas Oto Satış Müdürü Abdullah Uyaroğlu ile şirket personeli katıldı.

Cargo İnşaat Serisi araçların performanslarını yakından takip ettiklerini dile getiren Mustafa Baykara, iş verimliği ve işletme maliyetleri açısından kendileri için en uygun aracın Ford Cargo ğunu gördüklerini ve filoyu bu marka ile yenilediklerini açıkladı.

Mustafa Baykara, “Çalışmalarında Cargo kullanan diğer şirketlerden çok olumlu referanslar aldık. Servis ve yedek parça maliyetlerinin uygunluğu ve satın alma seçeneklerini de inceleyince, tercihimizi tereddütsüz Ford Cargo mikserden yana kullandık. Alımlarımız bununla sınırlı değildir. Yıl içerisinde yine Cargo alımlarımız olacak” .