Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:50   Güncelleme : 13-11-2014 17:50

DAF-Tırsan’da kazanç üstüne kazanç!

Uluslararası nakliye sektöründe faaliyet gösteren Kureyşçelebioğulları Uluslararası Lojistik, 2012 yılı araç yatırım programında tercihini DAF ve Tırsan’dan yana kullandı.

DAF-Tırsan’da kazanç üstüne kazanç!

Uluslararası nakliye sektöründe faaliyet gösteren Kureyşçelebioğulları Uluslararası Lojistik, 2012 yılı araç yatırım programında tercihini DAF ve Tırsan’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 20 adet DAF ve 22 adet Tırsan treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çiftçi, “Alırken ayrı kazanıyorsunuz, sağlamlığı ve konforuyla ayrı, Tırsan ve DAF’ın uyumundan dolayı yakıt tasarrufu ile de ayrı kazanıyorsunuz. Kısaca Tırsan da kazanç üstüne kazanç var” .

DAF-Tırsan Otomotiv tarafından Kureyşçelebioğulları Uluslararası Lojistik’e satışı yapılan 20 adet DAF XF 105.460 çekici ve 22 adet Tırsan Mega Şasili Maksima Semi-Treyler, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Kureyşçelebioğulları Uluslararası Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çiftçi, DAF-Tırsan Otomotiv Genel Müdürü Ferda Özmen, Satış Müdürü Lale Yiğit Bayoğlu, Finans Direktörü Ferdal Yıldız, Gaziantep Bölgesi Satış Şefi Ömer Şanlı ve firma personelleri katıldı.

1973 yılından beri sektörde faaliyetlerine devam eden Kureyşçelebioğulları Uluslararası Lojistik’in filosu yeni alımları ile beraber 50 adet DAF çekici ve 52 adet Tırsan treylere ulaştı. Türkî Cumhuriyetler ve Avrupa ülkelerine başta halı ve tekstil ürünleri olmak üzere pek çok farklı sektör için taşımacılık çözümleri sunan firma, gıda sektöründe de başarılı projeler gerçekleştirmektedir.

Mehmet Çiftçi, Tırsan ve DAF araçlarını uzun yıllardır kullandıklarını ve performanslarından son derece memnun klarını söyledi. Bu nedenle yeni araç alımı kararlarında da yine Tırsan ve DAF araçlarını tercih ettiklerini belirten Çiftçi, “Araçların kalitesi ve yakıt sarfiyatında gösterdiği performans nedeniyle filomuzu Tırsan araçları ile büyütmeye karar verdik” .

Mehmet Çiftçi, Tırsan treylerlerinin DAF çekiciler ile oluşturduğu mükemmel uyum sayesinde önemli oranda yakıt tasarrufu sağlandığını ve EcoDrive eğitimleri ile şoförlerin araçları çok daha performanslı kullanarak az yakıt tükettiklerini söyledi. DAF-Tırsan Otomotiv’in geniş servis ağına ve eğitimli teknik ekibine duydukları güveni belirten Çiftçi DAF-Tırsan Otomotiv ekibinin müşteri odaklı yaklaşımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.