Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:50   Güncelleme : 13-11-2014 17:50

Yenimahalle, Safir VIP aldı

Ankara’nın Yenimahalle İlçe Belediyesi, engelli sporcuların hizmetine sunmak için 2+1 VIP Safir otobüs aldı.

Yenimahalle, Safir VIP aldı

Ankara’nın Yenimahalle İlçe Belediyesi, engelli sporcuların hizmetine sunmak için 2+1 VIP Safir otobüs aldı. Temsa tarafından Yenimahalle Belediyesi’ne teslim edilen otobüste güvenlik ve konforunda üst düzeyde ğu bildirildi.

Temsa Ankara bayisi Azizoğlu Otomotiv tarafından Yenimahalle Belediyesi’ne satışı yapılan 2+1 VIP Safir otobüs, Yenimahalle Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’nde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Yenimahalle Belediyesi Ulaştırma Müdürü Ferhat Sunar ve Temsa Bölge Yöneticisi İlker Canbolat ile sporcular katıldı.

Teslim alınan aracın Yenimahalle Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’nün hizmetinde kullanılacağını dile getiren Sunar, 2+1 Safir’i tercih etmelerinde en önemli etkenin aracın yüksek konfor düzeyi, düşük yakıt tüketimi ile koridor arasındaki geçiş mesafesinin rahatlığının etken ğunu belirtti.

ENGELSİZ ULAŞIM

Engelli vatandaşlarında hak ettiği hizmeti alabilmesi için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Ferhat Sunar, “Engelsiz bir yaşam sürdürülebilmesi için gereken altyapı çalışmalarını yapıyoruz. Yenimahalle Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü üyeleri de ulaşımda artık bir engelle karşılaşmadan seyahatlerini gerçekleştirebilecek. Temsa’ya da bu konudaki hassasiyeti ve gösterdikleri özen için teşekkür ediyorum” .

Teslimat töreninde hazır bulunan Yenimahalle Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şenol Balaban ve Genel Sekreter Garip Ünal, yüksek konfor düzeyine sahip 2+1 Safir’in kulübün kullanımına sunulmasından büyük mutluluk yaşadıklarını ifade etti. Şenol Balaban, “Konfor ve güvenlik düzeyi yüksek, koridor geçişinin geniş ğu Safir VIP ile üyelerimiz seyahatlerini artık engelsiz bir şekilde yapabilecek. Engellilerin toplum içinde katılımı, onların da sosyal imkanlardan yararlanması, üretime katılmaları hem ülke için hem de kendileri için çok önemli kazanımlar sağlıyor. Yenimahalle Belediyesi’ne bize tanıdığı bu imkan için çok teşekkür ediyoruz. Çok mutluyuz” .