Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:50   Güncelleme : 13-11-2014 17:50

Kamil Koç referans oldu

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Lider Adana Turizm, 2012 yılı araç yatırımında Temsa’yı tercih etti.

Kamil Koç referans oldu

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Lider Adana Turizm, 2012 yılı araç yatırımında Temsa’yı tercih etti. Filosunda 45 öz mal aracı bulunan Lider Adana Turizm, siparişini verdiği 20 adet 2+1 VIP Safir otobüslerinden 2’sini teslim alarak filosunu güçlendirdi. Firma sahibi Erdal Çetin, “Kamil Koç’un da Safir VIP alımları, yatırımımızda etken ” .

Lider Adana Turizm’e satışı yapılan Safir otobüsler, Temsa Adana fabrikasında düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine firma sahibi Erdal Çetin, Temsa Bölge Yöneticisi Fırat Bakır ve firma personelleri katıldı.

Otobüs yatırımlarının yanı sıra yeni firma satın almalarıyla büyümeye devam etmek istediklerini açıklayan Erdal Çetin, özellikle Adana-Ankara hattında 2+1 araçlarla yolcularına konforlu bir hizmet vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Lider Adana Turizm olarak halen 27 hatta hizmet verdiklerini de ifade eden Çetin, “Yeni yatırımlarla birlikte hizmet ağımızda büyüyecek. Daha önce Karadeniz hattımız eksikti. Bu hatta hizmet vermeye başladık. Antalya, Bodrum, Marmaris hatlarını da hizmet ağımıza kattık. Şimdi Erzincan, Erzurum hattında hizmet vermeyi hedefliyoruz” .

Lider Adana Turizm filosunda 45, Adıyaman Gül Aras filosunda 27 araç bulunduğunu ve toplamda 72 araçla hizmet verdiklerini dile getiren Erdal Çetin, şöyle devam etti: “Filomuzda Temsa markalı araç yoktu. İlk defa filomuza Temsa araçlarını alıyoruz. Alım maliyetinin uygunluğu, yerli marka olması, satış ve satış sonrasında bizlere gösterilen yakın ilgi ve olumlu diyalog süreci bu yatırımımızda etken . Ayrıca bölgemizde istihdam yaratan, yaptığı ihracatla ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Temsa’ya bizim de katkı sağlamamız gerektiği inancıyla hareket ettik. Kamil Koç’un da Safir VIP yatırımına yönelmesi bizim de Safir VIP almamızda etken diyebilirim. Şu anda 2 Safir’i filomuza kattık. Diğer araçlar fabrikanın üretim sürecine göre yılsonuna kadar filomuzdaki yerini alacak. Bundan sonraki süreçte Safir VIP araçlardan alacağımız verimlilik ve yolcu memnuniyetine göre filomuzdaki tüm otobüslerimizi Safir VIP’e dönüştürebiliriz.”

2012’nin 2011’e göre iyi geçtiğini de belirten Erdal Çetin, “Havayolu taşımacılığında yaşanan rötarlarla birlikte olumsuz hava koşulları insanımızı otobüslere tekrar yöneltti diye düşünüyorum. Müşterilerimiz kötü hava koşullarında kendi aracımla gitmeyeyim, havalimanında uzun süre bekleyeceğime ve daha fazla maliyet ödeyeceğime otobüsle giderim demeye başladı. Bu da bizim işlerimizdeki verimliliği artırdı” .