Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:51   Güncelleme : 13-11-2014 17:51

Başarıda Tırsan’ın payı var

Uluslararası nakliye şirketlerinden Özer Uluslararası Nakliyat, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı.

Başarıda Tırsan’ın payı var

Uluslararası nakliye şirketlerinden Özer Uluslararası Nakliyat, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 5 adet Daf ve 5 adet Tırsan treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Ateş, “Başarımızın arkasında hızlı çözüm ve koşulsuz müşteri memnuniyeti var. Biz bu başarıyı Tırsan ile yakaladık” .

Daf-Tırsan Otomotiv tarafından Özer Uluslararası Nakliyat’a satışı yapılan 5 adet Daf XF 105.460 ve 5 adet Tırsan Mega Şasili Maksima Semi-Treyler, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Özer Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Ateş, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve firma personeli katıldı.

Ağırlık olarak Türkî Cumhuriyetlerine taşıma gerçekleştirdiklerini dile getiren Özer Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Ateş, “Trabzon merkezli uluslararası taşıma yapan bir firmayız. Nakliye sektöründe hızlı çözüm çok önemlidir. Biz müşterilerimize hızlı ve pratik çözümler sunarken, bunda Tırsan’ın da katkısı çok büyük olmuştur. Tırsan markasına ve Daf-Tırsan Otomotiv’e güveniyoruz. Kısacası biz işimize odaklanıyoruz, gerisini iş ortağımız Tırsan hallediyor. Sonra araçların sağlamlığı, kalitesi ve 2.el değeri de ortada. Daf-Tırsan araçlarında işletme maliyetlerini ve yakıt sarfiyatını kıyasladığımız da diğer firmalardan avantajlı ğumuzu görüyoruz. Dolayısıyla biz araçları düşünmüyoruz, işimize odaklanıyoruz ve başarı da haliyle kaçınılmaz oluyor” .

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu da, Özer Uluslararası Nakliyat firmasını kurulduğu 1998 yılından bu yana göstermiş ğu büyüme grafiği nedeniyle tebrik etti. Nuhoğlu, Tırsan ve Özer Uluslararası Nakliyat işbirliğinin devamından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu işbirliğinin uzun yıllar daha devam edeceğini vurguladı.