Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:51   Güncelleme : 13-11-2014 17:51

Temsa yetkili servisleri Adana’da buluştu

Temsa Global’in Adana fabrikasında 20 yetkili servis sahibi bir araya geldi.

Temsa yetkili servisleri Adana’da buluştu

Temsa Global’in Adana fabrikasında 20 yetkili servis sahibi bir araya geldi. Ürün odaklı olarak gerçekleşen toplantıda müşteri ihtiyaçları, beklentileri ve gelecekteki hedefler paylaşıldı.

Toplantıya Temsa Global Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gürleyik, Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Anıl, Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Dr. Suat Canoğulları katıldı. 20 yetkili servis sahibinin hazır bulunduğu toplantının açılış konuşmalarını Sn. İsmail Gürleyik yaptı.

Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Dr. Suat Canoğulları, müşteri ihtiyaçları ve beklentileriyle ilgili bilgi verdi. Garanti sonrasında müşteri sadakatinin sağlanması konusunda da yapılması gerekenlerle ilgili açıklamalarda bulunan Canoğulları, “Teknolojinin de gelişimi ile birlikte müşteri yetkisiz servislerde araç tamiri ve bakımı yaptırmanın kayıplarını artık ölçebilir durumda. Bu yetkili servisler için önemli bir avantaj. Müşteri servise geldiğinde işinin ında lanmasını istiyor. Buna çok büyük önem veriyor. Çünkü aracın bakımı ve tamiri süresinde servis hizmetinden kaynaklı bir kaybı yaşamak istemiyor. Güler yüzlü bir hizmet aldığında, ona ihtiyaçlarının ne ğu iyi anlatıldığında garanti sonrasında da servisini değiştirme ihtiyacı duymuyor. Servislerimizin büyük çoğunluğu ürün gruplarının ihtiyaçlarına göre çalışma planlarını oluşturmuş durumda. Avenue müşterileri genelde gece servise gelerek hizmet almak istediği için bu yapıda hizmet şeklini oluşturduk. Satış sonrası hizmetlerde oluşturulan iyi hizmet yapısı yeni araç yatırımların tercihlerini de belirleyen önemli bir etken. Sizlerin elde ettiği başarı satışlarımıza da yansıyor” .

SERVİS GİRİŞLERİ

2012 yılının ilk 8 ayında servis girişleri ve yedek parça satışlarında önemli bir başarı seviyesi elde edildiğini de vurgulayan Dr. Suat Canoğulları, “Yılın geri kalanında bu başarı seviyesini sürdürmenizi arzuluyoruz. Sadece servis girişlerinde değil, yedek parça satışlarında da çok iyi bir noktaya geldik. 2013 yılı planlarımızı şimdiden oluşturduk. Siz müşteri beklentilerini yerine getirirken bizlerde sizin bizden beklentilerinizi karşılamak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Yetkili servis sahipleri de toplantıda hizmet süreçlerinin geliştirilmesine yönelik düşüncelerini paylaştı. Toplantının ardından katılımcılara fabrika gezdirilerek üretim süreçleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.