Otomotiv
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:51   Güncelleme : 13-11-2014 17:51

Kırmızı MAN’lar Kasapoğlu’ndan sorulacak!

Treyler sektöründeki köklü geçmişi ve başarısıyla adından sıkça söz ettiren Serin, kamyon ve çekici pazarında da bu başarısına devam ediyor.

Kırmızı MAN’lar Kasapoğlu’ndan sorulacak!

Treyler sektöründeki köklü geçmişi ve başarısıyla adından sıkça söz ettiren Serin, kamyon ve çekici pazarında da bu başarısına devam ediyor. 2012 yılı itibariyle MAN bayiliğini yürütmeye başlayan Serin, yapılanma sürecini ladı.

Serin MAN, Afyon – İzmir Karayolu 12. Km Selçuklu adresindeki yeni plazasında hizmet vermeye başladı. 10 bin m2 alan üzerine kurulu Serin MAN’ın yeni tesislerinde satış ve satış sonrası hizmetler veriliyor.

Yeni Palaza ile birlikte kadro çalışmaları da landı. Uzun yıllar otomotiv sektöründe üst düzey yöneticilik yapan Mahir Kasapoğlu satış müdürü olarak atanırken, satış sonrası hizmetler müdürlüğünü görevine de Yaşar Erkan getirildi.

20 yıldır otomotiv sektöründe yer aldığını belirten Kasapoğlu, “Deneyimlerimi en iyi şekilde Serin Man’da değerlendireceğim. Sektörün en önemli markalarından olan Serin ve MAN’ın sadece Konya’da değil tüm Türkiye’de etkinliğini artırmak için yeni bir yapılanmaya gideceğiz. Bölgemiz naklicileri MAN’ı yıllardır hep benimsemiştir. Eskiden kırmızı burunlu MAN kamyonu olmayana kız vermezlerdi. Bölgemizde satış grafiğini yükseltmek için önemli projelere imza atacağız. Müşterilerimiz ile iyi bir iletişim ağı kurup, onların gelen talep ve önerileri anında değerlendireceğiz. Müşteri memnuniyetini üst düzeye çıkartmak için tüm ekibimiz ile birlikte elimizden geleni yapacağız. Bir müşteriye bir aracı rahatlıkla satarsınız. Önemli olan burada aynı müşteriye ikinci defa satış gerçekleştirmektir. İşte biz tüm ekibimizle aynı müşteriye ikinci defa satışı yapmak için buradayız” .