Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:51   Güncelleme : 13-11-2014 17:51

Gemalmaz 50 adet Cargo aldı

Lojistik ve nakliye sektörünün köklü firmalarından Gemalmaz Nakliyat, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Ford Cargo’dan yana kullandı.

Gemalmaz 50 adet Cargo aldı

Lojistik ve nakliye sektörünün köklü firmalarından Gemalmaz Nakliyat, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Ford Cargo’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 50 adet Ford Cargo 1838T çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Ford Yetkili Satıcısı Tan Oto tarafından Gemalmaz Nakliyat’a satışı yapılan 50 adet Ford Cargo 1838T çekici, şirket tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Gemalmaz Nakliyat Gurup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Tugay Gemalmaz, Ford Otosan Türkiye Kamyon Satış Müdürü Berk Mumcu ve İç Anadolu Bölge Müdürü Burak Hoşgören katıldı. Törende Tan Oto’dan ise Genel Müdür Serdar Mındıkoğlu ve Kamyon Şube Müdürü Çetin Arslan da hazır bulundu.

Tugay Gemalmaz, filolarına ekledikleri Ford Cargo’ları düşük alım ve işletme maliyeti, düşük yakıt tüketiminin yanı sıra yüksek konforu nedeniyle tercih ettiklerini belirtti. Gemalmaz, “Motor ses seviyesinin düşüklüğü de Cargo çekicilerin en beğendiğimiz özellikler arasında yer alıyor. Araç yatırımlarımız devam ettikçe tercihimizi Ford Cargo’dan yana kullanacağız” .