Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:51   Güncelleme : 13-11-2014 17:51

Nusaybin Kayar, 3 adet Stralis aldı

Gıda taşımacılığının önde gelen firmalarından Nusaybin Kayar Uluslararası Nakliye şirketi 2012 yılı araç yatırımı kapsamında tercihini Iveco’dan yana kullandı.

Nusaybin Kayar, 3 adet Stralis aldı

Gıda taşımacılığının önde gelen firmalarından Nusaybin Kayar Uluslararası Nakliye şirketi 2012 yılı araç yatırımı kapsamında tercihini Iveco’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 3 adet Stralis AS440S45T/P çekiciyi teslim alarak filosuna dahil etti.

Iveco Mersin yetkili satıcısı Kılıçlar Otomotiv tarafından Nusaybin Kayar Uluslararası Nakliye şirketine satışı yapılan Stralis AS440S45T/P çekiciler, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine firma ortaklarından olan Çetin Kayar, Kılıçlar Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Kenan Kılıç ve firma personeli katıldı.

Taşımacılık sektöründe 37 yılı geride bıraktıklarını açıklayan Çetin Kayar, “Aile şirketimiz 1975 yılında yolcu taşımacılığı ile sektörüne giriş yaptı. 1985 yılında ise yolcu taşımacılığından nakliye sektörüne geçiş yaptık. O tarihten beride Mersin bölgesinde faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Avrupa ülkelerine sebze-meyve, kuru ve dondurulmuş gıda taşımacılığı yapmaktayız. Iveco marka çekicileri tercih etme nedenimiz Avrupa üretimi bir dünya markası olmasının yanında uzun bakım aralıkları, konfor, estetik ve donanımlarıdır” .

Kılıçlar Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Kenan Kılıç ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Bölgemizin önemli uluslararası nakliye firmalarından olan ve Avrupa hattında frigo çalışan Nusaybin Kayar Uluslararası taşımacılık firmasına 3 adet AS440S45T/P çekiciyi teslim etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Kendileri ile uzun yıllardır işbirliği içindeyiz ve bu işbirliğimizin daha nice uzun yıllar devam etmesini arzuluyorum.”