Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:51   Güncelleme : 13-11-2014 17:51

Kamil Koç’un yatırımları Türk markasına, Türkiye ekonomisine!

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün öncü firması Kamil Koç Otobüsleri A.

Kamil Koç’un yatırımları Türk markasına, Türkiye ekonomisine!

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün öncü firması Kamil Koç Otobüsleri A.Ş., Türk markasına ve Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor. Firma, 2012 yılı için siparişini verdiği 42 adet Temsa Safir otobüslerinin son partisi olan 15 adetlik Safir VIP otobüslerini teslim alarak filosunu güçlendirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çağalıkoç, “Bir Türk markası olan Temsa’ya yatırımlarımız bununla sınırlı değil, devamı gelecek” .

Temsa tarafından Kamil Koç’a satışı yapılan 15 adet 2+1 özelliğindeki Safir VIP otobüsler, Adana Fabrikası’nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Kamil Koç Otobüsleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çağalıkoç, Genel Müdür Kemal Erdoğan, Özmal Filo ve Servisler Grup Müdürü Hakan Koç ile Kurumsal İletişim Müdürü Hakan Al katıldı. Törende Temsa’dan ise CEO Tamer Ünlü, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gürleyik, Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Anıl, Bölge Satış Yöneticileri Fırat Bakır, İlker Canbolat, Pazarlama Yöneticisi Feridun Tanır, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Ebru Ersan ile tüm fabrika çalışanları hazır bulundu. Araç teslim töreni öncesi Adana Büyükşehir Belediyesi bando takımı ise davetlilere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.

Teslimat öncesi yaptıkları fabrika turunda gördüğü manzara karşısında çok duygulandığını dile getiren Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çağalıkoç, “Şirketimiz yolcuların beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılamada öncü olmayı hep başardı. Taşımacılıkta hızlı değişime de ayak uydurarak yaptığımız yatırımlarla da yolcularımıza konforlu hizmet sunmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Fabrikayı gezdiğimde bu yatırım tercihinin ne kadar doğru bir karar ğunu bir kez daha gördüm. Bu yatırımımızda hem bir Türk markasını tercih ettik hem de ülke ekonomisine katkı sağladık. Ben bu fabrikaya ilk defa 1989 yılında rahmetli Özdemir Sabancı’yı ziyarete ve sizlerin o ürettiği Mitsubishi otobüsü almaya geldim. 93 yılında ise Bursa Mitsubishi bayii m. 19 sene sonra tekrar geliyorum. Sizlerin ürettiği bu otobüsü 86 yıllık bir firma olarak aldım. Bütün Türkiye’de sizlerin becerisini Türk halkının hizmetine sunduk” .

EN İYİ HİZMET

Rahat Hat ile yolcularına en iyi hizmeti sunmak için var güçleri ile çalıştıklarını dile getiren Osman Çağalıkoç, şöyle devam etti: İstanbul’dan Ege bölgesine İDO deniz seferleri düzenlemektedir. Buradan çıkan yolcular özel servislerimiz ile son varış noktasına ulaştırılmaktadır. Temsa fabrikasında üretilen Safir VIP otobüslerimiz, Antalya, Bodrum, Fethiye başta olmak üzere birçok bölgede Türk halkına konforlu ve kaliteli bir yolculuk sunmaktadır. Bizim sizlerle beraberliğimiz inşallah büyüyerek devam edecek. Bize ürettiğiniz bu otobüsler için de sizlere çok teşekkür ediyorum.”

TÜRKİYE’NİN DEĞERİ…

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş.’nin taşımacılık sektöründe köklü bir geçmişe sahip ğunu hatırlatan Temsa Global CEO’su Tamer Ünlü, yılların vermiş ğu tecrübeden doğan başarılar ile Türkiye’nin en önemli markaları arasında bulunduğunu söyledi.

Tamer Ünlü, “Ülkemizin en değerli markalarından biri olan Kamil Koç’un filosunda 42 araçla hizmet veriyor olmak bizi gururlandırıyor. Bizleri bu noktada en çok memnun eden unsur da aracımıza yatırım yapan müşterinin gördüğü kazanımların ardından yeni taleplerle araç yatırımında bulunması. Teslim ettiğimiz araçların 25’i 2+1 Safir VİP, bu araçlar Kamil Koç’un marka haline getirdiği Rahat Hat servisi için yüksek konfor ve donanıma sahip özel olarak üretilmiş araçlardır. 17’si ise 13 metrelik standart araçlardan oluşuyor. Biz şuna inanıyoruz bu yatırım ve işbirliği süreci 42 araçla da kalmayacak bu sayıya yenileri de eklenecek. Kamil Koç yönetimine ürünümüze kattıkları değer için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

5 ADETLİK EK YATIRIM

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdür Kemal Erdoğan ise ek yatırım yapacaklarını açıkladı. Erdoğan, “2012 yılı için 42 adetlik bir yatırım programımız vardı. Yatırımlarımızın ilk partisini Busworld Turkey 2012 fuarında teslim almıştık. Yolcularımızın da olumlu görüşleri ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızı ortaya koydu. 42 adetlik alımın ardından 5 adetlik daha sözleştik. Bu sayı artabilir ama 2013 yılı yatırım programımız da yine tercihimiz Temsa’dan yana olacak” şeklinde konuştu.