Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:51   Güncelleme : 13-11-2014 17:51

Ateştur 12, Asgün’de 25 adet Sprinter aldı

Öğrenci ve personel taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Ateştur ile Asgün Taşımacılık, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihlerini Mercedes-Benz Türk’ten yana kullandı.

Ateştur 12, Asgün’de 25 adet Sprinter aldı

Öğrenci ve personel taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Ateştur ile Asgün Taşımacılık, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihlerini Mercedes-Benz Türk’ten yana kullandı. Firmalar, siparişini verdiği Sprinter minibüsleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv tarafından satışı yapılan araçlar, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile firma sahiplerine teslim edildi. İlk araç teslim töreni Ateştur’a yapıldı.

Ateştur teslimat törenine firma sahibi Naci Ateş, Mercedes-Benz Türk HTA Pazarlama ve Satış Müdürü Tufan Akdeniz ve HTA Satış Müdürü Serdar Yaprak katıldı. Törende Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Genel Müdürü Uğur İrfanoğlu, HTA Müdürü Bülent Çelik de hazır bulundu. Ateştur, 3 adet 22+1, 5 adet 19+1 ve 4 adet 16+1 olmak üzere toplam 12 adet Mercedes-Benz Sprinter’ı filosuna ekledi. Yeni araçlarla birlikte Ateştur’un filosundaki Sprinter sayısı 22’ye yükseldi.

Bir diğer teslimat ise Asgün Taşımacılık’a yapıldı. Yapılan törenle Asgün Taşımacılık, 25 adet Mercedes-Benz Sprinter Super Single’ı filosunu ekledi. Teslimat törenine ise Asgün Taşımacılık firma sahibi Kenan Güneş, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Genel Müdürü Uğur İrfanoğlu, HTA Müdürü Bülent Çelik ve Mercedes-Benz Türk HTA Filo Satış Müdürü Soner Gönültaş katıldı.

Asgün Taşımacılık firma sahibi Kenan Güneş, her kaliteye önem verdiklerini, özmal araçları için kaliteli ve prestijli araçları tercih ettiklerini belirtti. Güneş, Mercedes-Benz’in yaygın servis ağı ve markaya duyulan güvenin de Sprinter Super Single’ı tercih etmelerinde etkili ğunu belirtti.