Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2012 17:51   Güncelleme : 12-07-2019 15:44

Logitrans 24 adet Stralis aldı

Logitrans, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Iveco’dan yana kullandı.

Logitrans 24 adet Stralis aldı

Logitrans, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Iveco’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 40 adet Stralis çekiciden 24’ünü teslim alarak filosunu güçlendirdi. Kalan 16 adet çekicinin ise yıl içerisinde teslim edileceği bildirildi.

Iveco’nun İstanbul yetkili satıcısı Iveco Otomotiv tarafından Logitrans’a satışı yapılan 40 adet aracın ilk partisi olan 20 adet AT440S45TP ve 4 adet AT440S42TP modelleri, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi.

Araç teslim törenine Logitrans Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Sünel, Iveco Otomotiv Genel Müdürü Ömer Bursalıoğlu, Iveco Araç Ağır Vasıta Filo Satış Müdürü Tayfun Karahasan, Satış Müdür Yardımcısı Turgay Demirbilek ve firma personeli katıldı.

Ömer Bursalıoğlu, Logitrans’a yaptıkları teslimattan büyük memnuniyet duyduklarını ayrıca satış sonrasında da Logitrans’u yalnız bırakmayacaklarını ifade etti. Bursalıoğlu, “Bildiğiniz gibi Stralis zorlu bir sınavı geride bırakarak ve juri üyelerinden yüksek puan toplayarak 2013 yılının kamyonu seçildi. Bizi gururlandıran bu gelişmenin etkisini önümüzdeki dönemde göreceğiz. Ben Logitrans yetkililerini Stralis’i seçmelerinden dolayı kutluyor, memnun kalacaklarına inanıyorum” .

Logitrans Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Sünel, araçların yakıt tüketimi, konfor ve kalitesinden memnun kları için tekrar Stralis’i tercih ettiklerini söyledi. Cihan Sünel, “115 araçlık filoya sahip Logitrans Lojistik ve Taşımacılık Organizasyonu şirketi kurulduğu 1998 yılından beri Balkanlar, Balltık ülkeleri, Orta Asya ülkeleri ve Rusya’ya uluslararası taşımacılık hizmetleri veriyor. Logitrans tarafından 2007 senesinde Moskova’ da OOO Logitrans Logistic ve 2008 senesinde Kazakistan Kustanay’da ve ayrıca, 2010 senesinde Kazakistan Almati’de TOO Logitrans Logistic Group ve Bulgaristan Haskova’da EOOD LGS Logistics Global Service Firmalarını kurulmuştur. Logitrans C-2 ve R-2 yetki belgesine kayıtlı 90 adetlik araç filosu, 95 adetlik de dorse filosu ile yabancı plakalı kiralık araçlarıyla müşterilerine kesintisiz ve tam bir lojistik hizmet verebilmektedir” .