Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:51   Güncelleme : 13-11-2014 17:51

Alan VIP 15 adet Vito aldı

Havaalanı transfer taşımacılığı alanında hizmet veren Alan VIP Transfer A.

Alan VIP 15 adet Vito aldı

Havaalanı transfer taşımacılığı alanında hizmet veren Alan VIP Transfer A.Ş., 2012 yılı araç alım programı dahilinde tercihini Mercedes-Benz’den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 15 adet Mercedes-Benz Vito 8+1 minibüsü teslim alarak filosunu güçlendirdi. Son alımla birlikte firmanın filosundaki Vito sayısının 18’e yükseldiği bildirildi.

Mercedes-Benz Türk bayii Hasmer Otomotiv Düzce tarafından Alan VIP Transfer A.Ş.’ye satışı yapılan 15 adet Mercedes-Benz Vito 8+1, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine Alan VIP Transfer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Mert Uzun ile firma yetkilileri Metin Uzun, Akın Koçbeyoğlu ve Salih Koçbeyoğlu, Mercedes-Benz Türk HTA Filo Satış Danışmanı Erem Çakıroğlu, Serhat Yaka ile Ürün Yönetimi’nden Zeynep Durusu katıldı. Törende Hasmer Otomotiv’den ise Genel Satış Müdürü Yücel Yalçın hazır bulundu.

Alan VIP Transfer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Mert Uzun, “firma olarak her kaliteye önem verdik. Özmal araçlarımızda kaliteli ve prestijli araçları tercih ettik. Amacımız müşterilerimize daha kaliteli ve konforlu taşıma hizmetini sunabilmektir. Bu projede desteklerini esirgemeyen bayii ve Mercedes-Benz yetkililerine firmam adına teşekkür ederim” .