Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:51   Güncelleme : 13-11-2014 17:51

Çağ Nakliyat, filoya 1’er adet Daf ve Tırsan kattı

Bolu merkezli Çağ Nakliyat, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Daf ve Tırsan’dan yana kullandı.

Çağ Nakliyat, filoya 1’er adet Daf ve Tırsan kattı

Bolu merkezli Çağ Nakliyat, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Daf ve Tırsan’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 1 adet Daf XF 105.460 ve 1 adet Tırsan Mega Şasili Maksima Perdeli Semi-Treylerini teslim alarak filosuna dahil etti.

Daf-Tırsan Otomotiv tarafından Çağ Nakliyat’a satışı yapılan 1’er adet Daf çekici ve Tırsan treyler, Samandıra merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Çağ Nakliyat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Susuzlu ve Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ile firma personeli katıldı.

Ceyhan Susuzlu, Daf ve Tırsan araçlarını tercih etmelerindeki en önemli nedenin şoförlerinin memnuniyeti ğunu söyledi. İşletme maliyetleri ve araçların 2.el değerinin de kendini korumasının önemli bir etken ğunu ifade eden Susuzlu, “Yakıt en büyük masrafımız, Daf ve Tırsan araçları ile yakıt tasarrufunda diğer araçlarla yapamadığımız tasarrufu elde ediyoruz. Almanya, Belçika, Hollanda ve Fransa başta olmak üzere Avrupa’ya ve Ortadoğu’ya taşımacılık yapıyoruz. Tırsan kalitesine ve üretim gücüne duyduğumuz güven nedeniyle treyler satın almalarında ilk tercihimiz her Tırsan oluyor” .

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise Çağ Nakliyat ile işbirliği içinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nuhoğlu, “Çağ Nakliyat, Daf ve Tırsan araçlarını kullanıyor ve çok memnun, bu nedenle de tekrar bizi tercih etti. İşbirliğimizin artarak devam etmesinden gurur duyuyoruz” açıklamasını yaptı.