Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:51   Güncelleme : 13-11-2014 17:51

Edip Yavuz 10 adet Ford Cargo aldı

İzmir’in en büyük lojistik firmalarından Edip Yavuz Lojistik, 2012 yılı araç alım programı dahilinde tercihini Ford Cargo’dan yana kullandı.

Edip Yavuz 10 adet Ford Cargo aldı

İzmir’in en büyük lojistik firmalarından Edip Yavuz Lojistik, 2012 yılı araç alım programı dahilinde tercihini Ford Cargo’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 10 adet Ford Cargo 1838T çekiciyi teslim alarak filosunu büyüttü.

Ford Cargo Yetkili Satıcısı Büyükkarcı Otomotiv tarafından Edip Yavuz Lojistik’e satışı yapılan10 adet Ford Cargo 1838T çekici, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Edip Yavuz Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Edip Yavuz, Ford Otosan Kamyon Bölge Satış Müdürü Mete İnceer ve Ford Cargo Yetkili Satıcısı Büyükkarcı Otomotiv Satış Şefi Ulaş Karabiber ile firma yetkilileri katıldı.

Firma sahibi Edip Yavuz, “Filomuzda başka araçlar da bulunmasına karşın, özellikle işletme maliyetlerinin düşüklüğü nedeniyle Ford Cargo almayı tercih ettik. Önümüzdeki dönemlerde filomuzu Ford Cargo’larla büyütmeye devam edeceğiz. Bu sayede de hem işletme maliyetlerini aşağıya çekeceğiz hem de yakıt tasarrufu elde ederek sektörde daha rekabetçi hale geleceğiz” .