Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:51   Güncelleme : 13-11-2014 17:51

Mercan, 4 adet Stralis aldı

Mersin bölgesinde uluslararası taşımacılık faaliyetlerini yürüten Mercan Uluslararası Taşımacılık şirketi, 2012 yılı yatırım programı dahilinde tercihini Iveco’dan yana kullandı.

Mercan, 4 adet Stralis aldı

Mersin bölgesinde uluslararası taşımacılık faaliyetlerini yürüten Mercan Uluslararası Taşımacılık şirketi, 2012 yılı yatırım programı dahilinde tercihini Iveco’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 4 adet Stralis AS440S50 (6X4) çekiciyi teslim alarak filosuna dahil etti.

Iveco’nun Mersin yetkili satıcısı Kılıçlar Otomotiv tarafından Mercan Uluslararası Taşımacılık şirketine satışı yapılan 4 adet Stralis AS440S50 (6X4) çekici, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Mercan Uluslararası Taşımacılık şirketi yetkilisi Fırat Keleş, Kılıçlar Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı. Kenan Kılıç ve firma yetkilileri katıldı.

Uzun yıllar nakliye sektöründe hizmet verdiklerini dile getiren Fırat Keleş, aradan geçen süre zarfında ise her türlü marka aracı kullandıklarını ifade etti. Keleş, “Deneyimlerimiz ve araştırmalarımız sonucunda tercihimizi Iveco’dan yana kullandık. Ayrıca bu alımda araçların konfor ve ekonomik olması da etkili . Öte yandan yeni araçlar çok donanımlı ve güzel. Bundan sonraki alımlarımızda da Iveco markasını tercih edeceğiz” .

Kılıçlar Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Kenan Kılıç ise teslim ettikleri araçların geniş AS kabin ve 500HP gücünde donanımlı araçlar ğunu, kendilerinin Kılıçlar Otomotiv olarak hem Mersin hem Adana’daki büyük ve modern tesisleri ile satış sonrasında da MER-CAN’ı yalnız bırakmayacaklarını dile getirdi.