Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:51   Güncelleme : 13-11-2014 17:51

Teknikeller Yapı, Man’ları almaya başladı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Teknikeller Yapı, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Man’dan yana kullandı.

Teknikeller Yapı, Man’ları almaya başladı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Teknikeller Yapı, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Man’dan yana kullandı. Firma siparişini verdiği 21 adet TGS EfficientLine çekicilerden 10’unu teslim alarak filosuna dahil etti.

Man tarafından Teknikeller Yapı’ya satışı yapılan araçlar, Man tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Teknikeller Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Yakup Sarıcan ile firma yetkilileri katıldı.

Teknikeller Yapı’nın 30 yıla yakın tecrübesiyle başta çimento olmak üzere inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Teknikeller Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, “İnşaat sektöründeki faaliyetlerimizin yanı sıra, kendi TIR filomuzla nakliye hizmeti de vermekteyiz. Bu nedenle satın almış ğumuz Man TGS Efficient Line araçlar kullanım amacımız açısından son derece isabetli bir karar . Araçların düşük yakıt sarfiyatı ve daha fazla yük taşıyor olması işletme maliyetlerimizi elbette düşürecek. Gelecekteki yatırımlarımızda da önceliğimiz Man olacak” .