Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:51   Güncelleme : 13-11-2014 17:51

Altınlar, Ford Cargo’ya emanet

Bergama altın madeniyle iş yapan Kozdere ve Kozaklılar firmaları 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihlerini Ford Cargo’dan yana kullandı.

Altınlar, Ford Cargo’ya emanet

Bergama altın madeniyle iş yapan Kozdere ve Kozaklılar firmaları 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihlerini Ford Cargo’dan yana kullandı. Firmalar, siparişlerini verdiği 20 adet Ford Cargo 3232 SD damperli kamyonları teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Ford Yetkili Satıcısı Büyükkarcı Otomotiv tarafından Kozdere ve Kozaklılar firmalarına satışı yapılan 20 adet Ford Cargo 3232 SD damperli kamyon, maden ocağında düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Kozdere A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Akbulut, Kozaklılar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Ataş ve Ford Otosan Kamyon Bölge Satış Müdürü Mete İnceer ile satışı yapan Ford Yetkili Satıcısı Büyükkarcı Kamyon Satış Sorumlusu Hakan Öngül katıldı.

Firma sahipleri Sezai Akbulut ve Hasan Hüseyin Ataş, törende yaptıkları konuşmalarda, Ford Cargo’ların düşük işletme maliyetleri ve yakıt tüketim değerleri ile rekabette avantaj sağladıklarını, araç parklarını yaygın servis ağı olan Ford Cargo’larla büyütmeye devam edeceklerini belirtti.

Ford Otosan Kamyon Bölge Satış Müdürü Mete İnceer ise “Ford Cargo’larımız; yol inşaatı, toprak kazı dolgu işi, asfalt ve nakliye işleri yapan inşaat firmalarının çalışmalarını kolaylaştırıyor. Müşterilerimize katma değer yaratıyor olmaktan gurur duyuyoruz” .