Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:51   Güncelleme : 13-11-2014 17:51

Ziver, 20 adet Man TGS aldı

Türkiye’nin birçok bölgesinde karayolu ve köprü projeleri yürüten Elazığ’ın güçlü firması Ziver İnşaat, 2012 araç alım projesi kapsamında tercihini Man’dan yana kullandı.

Ziver, 20 adet Man TGS aldı

Türkiye’nin birçok bölgesinde karayolu ve köprü projeleri yürüten Elazığ’ın güçlü firması Ziver İnşaat, 2012 araç alım projesi kapsamında tercihini Man’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 20 adet Man TGS 33.400 kamyonu teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Ziver İnşaat’a satışı yapılan 20 adet TGS 33.400 kamyon, Man’ın Ankara tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Ziver İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Mali İşler Müdürü Bayram Karaburçak, Man Kamyon Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara, Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Yakup Sarıcan, Bölge Satış Yöneticisi İrfan Ergetir, Man Finansal Hizmetler A.Ş. CEO’su Vahit Altun ile Pazarlama ve Satış Müdürü Mehmet Kılıç katıldı.

Ziver İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, çalışma şartlarının çok ağır ğunu ve bu zorlu şartların üstesinden gelmek içinde Man’ı tercih ettiklerini söyledi. Demirci, “Gerçekleştirdiğimiz bu yatırımla yolumuza Man ile devam etme kararı aldık. Çünkü yaptığımız iş nedeniyle hem dayanıklı, hem de bakım maliyetleri düşük araçlara ihtiyacımız var. Man bu beklentimizi karşılıyor. Ayrıca yakıt tasarrufu ve satış sonrası hizmetler konusunda da Man açık ara önde. Bundan sonraki yatırımlarımıza da Man ile devam edeceğiz” .