Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:51   Güncelleme : 13-11-2014 17:51

Ay-Tun 5 adet Ford Cargo 1838T çekici aldı

İzmir merkezli nakliye firmalarından Ay-Tun Nakliyat, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Ford Cargo’dan yana kullandı.

Ay-Tun 5 adet Ford Cargo 1838T çekici aldı

İzmir merkezli nakliye firmalarından Ay-Tun Nakliyat, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Ford Cargo’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 5 adet Ford Cargo 1838T çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Ford Cargo Yetkili Satıcısı Büyükkarcı Otomotiv tarafından Ay-Tun Nakliyat şirketine satışı yapılan 5 adet Ford Cargo 1838T çekici, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Ay-Tun Nakliyat yetkilisi Murat Kanpolat, Ford Otosan Kamyon Bölge Satış Müdürü Mete İnceer ve firma personeli katıldı. Törende Büyükkarcı Otomotiv’den ise Satış Sorumlusu Süfyan Aydın hazır bulundu.

Ford Cargo çekicileri öncelikle filo şoförlerine test ettirdiklerini dile getiren Ay-Tun Nakliyat yetkilisi Murat Kanpolat, çıkan sonuçtan ise son derece memnun kaldıklarını ifade etti. Kanpolat, “Öncelikle araçların düşük yakıt tüketimini bizim en fazla dikkatimizi çeken konu . Daha sonra Ford’un sıfır faizli kampanyası ve yaygın servis ağı satın alma kararımızda etkili ” diye konuştu.