Güncel Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:52   Güncelleme : 13-11-2014 17:52

Temsa Kış Saati Uygulamasına, Otobüsçü ise Kâra geçti!

Temsa, müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkartmak ve orijinal yedek parça kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla bu yıl kış kampanyasının ikincisini düzenledi.

Temsa Kış Saati Uygulamasına, Otobüsçü ise Kâra geçti!

Temsa, müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkartmak ve orijinal yedek parça kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla bu yıl kış kampanyasının ikincisini düzenledi. Kampanya kapsamında yedek parçada yüzde 40, işçilikte ise yüzde 20 indirim uygulanıyor. SSH Müdürü Dr. Suat Canoğulları, “Ürünlerimizin kalitesine güveniyoruz, müşterilerimize orijinal yedek parça kullanımında avantajlar sunuyoruz” .

Temsa Satış Sonrası Hizmetler (SSH) Müdürü Dr. Suat Canoğulları, Saha Operasyon Şefi Tuğrul Yakar, Pazarlama Yöneticisi Feridun Tanır ve Kurumlar İletişim Yöneticisi Ebru Ersan ile birlikte Altunizade ofisinde düzenlediği basın toplantısında “Kış Saati Uygulamasına Geçtik” sloganıyla servis kampanyası hakkında bilgi verdi.

Bu kampanya ile birlikte mutlu müşteri gurupları oluşturmayı amaçladıklarını dile getiren Canoğulları, müşteri mutlu kça kendilerinin de mutlu ğunu ifade etti. Kasım 2012 tarihi itibariyle başlayan “Kış Saati Uygulamasına Geçtik” kampanyasının 31 Ocak 2013 tarihinde sona ereceğini açıklayan Dr. Suat Canoğulları, bu süre zarfında Safir, Prestij, Avenue ürün guruplarında avantajlı servis ve yedek parça indirimleri uygulanacağını söyledi.

GÜVENLİLİĞİN ADRESİ…

Dr. Suat Canoğulları, “Kullanıcı ‘elimizi verirsek, kolumuzu alamayız’ ön yargısıyla yetkili servis yerine hala merdiven altlarına gitmeye çalışıyor. Biz bu algıyı yıkmak için elimizi taşın altına soktuk. Yedek parçada yüzde 40’a kadar, işçilikte ise 20 indirim kampanyası düzenledik. Bu kampanyamızda gerek biz, gerek servislerimiz, gerekse yedek parça tedarikçilerimiz üzerine düşeni yaptı. Amacımız mutlu müşteri gurupları oluşturmak. Biz ürünlerimizin kalitesine sonuna kadar güveniyoruz. Araç bakımı konusunda işin erbabı yetkili servislerdir. Servis elemanlarımız yılın belli döneminde eğitimden geçerek bilgileri güncellenmektedir. Kış mevsiminde araç bakımı ve güvenliği son derece önemlidir. Dolayısıyla da bakımda güvenliğin adresi yetkili servislerdir” .

KAZANDIRMA DEVAM EDİYORUZ

Temsa ürünlerini kullanan müşterilerin hem alırken, hem de kullanırken kazandığını dile getiren Canoğulları, “Safir aracımızın şehirlerarası ve turizm taşımacılığı alanında, Prestij kısa mesafede, servis taşımacılığında ve turizm taşımacılığında, Avenue ürünümüz ise kentiçi ulaşımda kullanılmaktadır. Müşterilerimiz araçlarımızı hem alırken, hem de kullanırken kazançlı bir yatırım yaptıklarına bizzat şahit oluyorlar. Bizde düzenlediğimiz servis kampanyaları ile müşterilerimizin yanında ğumuzu gösteriyoruz. Amacımız müşterilerimize destek olmaktır” diye konuştu.

BİLİNÇLENDİKÇE, KAZANIMLAR DA BÜYÜYOR

Orijinal yedek parça kullanımının önemine değinen Dr. Suat Canoğulları, şöyle konuştu: “Müşterilerin orijinal yedek parça kullanımının kazançlarını görmek, müşterinin yetkili servislerde araçlarının bakımını yaptırma bilinci aşılamak amacıyla yıl içinde birçok kampanyalar organize ediyoruz. Müşteri bilinçlendikçe kazanımlarının da büyüdüğünü görüyor. Düzenlediğimiz her kampanya sonrasında müşterimizin daha fazla bilinçlendiğini ve yetkili servislerin önemini kavradığını ölçümleyebiliyoruz. Bu tür kampanyalarda esas hedefimizi de her vurguluyoruz; Öncelikle yetkili servislerde bakımı yapılan araçların taşıma güvenliğinin sağlanmasına katkısı çok büyük oluyor. Bu hedef doğrultusunda 2013 yılı süreci içerisinde hem taşıma güvenliğini hem de müşteri memnuniyetini büyüten yeni kampanyalar düzenlemeye devam edeceğiz.”