Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:52   Güncelleme : 13-11-2014 17:52

DSV, 5 milyon Euro’luk yatırımı yaptı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından DSV Hava ve Deniz Taşımacılığı A.

DSV, 5 milyon Euro’luk yatırımı yaptı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından DSV Hava ve Deniz Taşımacılığı A.Ş., müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için 5 milyon Euro’luk teknolojik yatırım yaptı. Cargolink ve Webcost Programları 01 Ocak 2013 tarihi itibariyle kullanılmaya başlanacak.

Türkiye’nin önde gelen birçok şirketi tarafından kullanılan SAP ile e-iş konusunda az da çok iş sağlamayı hedefleyen DSV, operasyonlarını yöneterek yeni kusursuzluklara, verimliliklere ve sürdürülebilir e-iş uygulamalarına yönelik önemli bir projeye imza attı.

DSV Genel Müdürü Ozan Önder, “IT programlarının uygulanması DSV Hava & Deniz’i tam anlamıyla global bir şirket yapacaktır. Böyle bir IT üstünlüğüne sahip olmak tek bir veri tabanı ile tek bir şirket olmayı da getirecektir. Ayrıca gerçek da data güncellemesi de sistemin getirilerinden bir tanesidir ”.

Mayıs 2012 tarihinden beri şirket içi çalışanlarıyla birlikte eğitimlerin de devam ettiğinin altını çizen Önder, Danimarka’dan gelen Group IT eğitmenlerinin öncülüğünde tam anlamıyla programı entegre etmek için çalıştıklarını söyledi.