Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:52   Güncelleme : 13-11-2014 17:52

Mercedes’e su koy, onu bile yakar!

Mersin merkezli lojistik firmalarından Kahramanlı Uluslararası Nakliyat şirketi, araç yenileme çalışmaları kapsamında 150 adet Actros1844LS çeki ile filonu güçlendirdi.

Mercedes’e su koy, onu bile yakar!

Mersin merkezli lojistik firmalarından Kahramanlı Uluslararası Nakliyat şirketi, araç yenileme çalışmaları kapsamında 150 adet Actros1844LS çeki ile filonu güçlendirdi. Kahramanlı Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahramanlı, “Mercedes aracı olan kesinlikle yolda kalmaz. Her türlü mazotu koy, yakıyor. Bilmiyorum ama su koysan, onu bile yakacak” .

Mercedes-Benz Türk Diyarbakır bayii Gelecek Otomotiv tarafından Kahramanlı Uluslararası Nakliyat şirketine satışı yapılan 150 adet Actros1844LS çekinin 100 adetti teslim edildi. Kalan 50 a ise ay Aralık ayı içerisinde teslim edilecek.

Four Seasons Hotel’de düzenlenen araç teslim törenine Kahramanlı Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahramanlı, Genel Müdür Sefer Aydın, Nakliye Müdürü Naif Yavuz, Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Kamyon Satış Sonrası Kısım Müdürü Mehmet Doğan, Mercedes-Benz Taşıt Ticaret ve Servis A.Ş. Genel Müdürü Osman Nuri Aksoy, TruckStore Müdürü Tolga Bilgisu, Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş.’den Satış ve Pazarlama Müdürü Tayfun Öneş, Kamyon ve HTA Satış Müdürü Kıvanç Sanrı, Otobüs Satış Sigorta ve Ürün Geliştirme Müdürü Uğur Erdinç, Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ve Genel Müdür Aziz Batgi katıldı.

Yapılan işbirliğinin paket bir satış ğunu açıklayan Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, 36 ay sonra araçların geri alınacağını söyledi. Sülün, “Kahramanlı Lojistik, bölgede kanaat önderi olan ve bizim içinde çok önemli bir firmamızdır. Birleşik satışla filosundaki 149 adet farklı markadaki araçları aldık, yerine ise 150 adet Actros verdik. Dönem sonunda ise geri alma var. Bütün hepsini kapsayan bir satış . Yani müşterimiz bu süre zarfında aylık taksitlerinin dışında şoför, yakıt ve lastik haricinde araçlar için ekstra bir ücret ödemeyecek. Servisi, hatta kaskosu dahi bizim tarafımızdan ödenecek. İyi bir işbirliği yaptık ve her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” .

FİLONUN TAMAMI MERCEDES

Kahramanlı Lojistik’in uzun dır Mercedes-Benz marka araçlar ile çalışmaya devam ettiğini dile getiren Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, yenileme projesi ile de filonun ının Mercedes ğunu söyledi. Mercedes’in geliştirdiği işbirliği projeleri ile firmaların daha avantajlı konuma geçtiğinin altını çizen Özbayır, şöyle konuştu: “Herkes uzmanlık alanındaki işini yapacak. Araç işini en iyi biz yaparız. Lojistiği de Kahramanlı yapar. Kahraman Lojistik’e yaptığımız gerçekten dev bir teslimattır. Çekicileri treyleri ile birlikte peş peşe dizdiğimizde 2,5 km uzunluğa erişiyor. Bu süreyi dünyanın en hızlı atleti 4 dakika da larken, normal hızda ilerleyen bir kişi 30 dakikada lıyor. Çekicilerin ağırlığını topladığımız da ise 1200 tondur. Motor gücü toplamı ise 66 bin HP’dir. İşte bu teslimata dev dememizin nedeni de budur. Bu teslimatın önce ülkemize, sonra Kahramanlı Lojistik’e hayırlı olmasını diliyorum.”

TEŞEKKÜRLER HEKİM TOLOĞ

Yapılan işbirliğinde Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ’un büyük katkıları ğunun altını çizen Kahramanlı Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahramanlı, filolarında ı Mercedes 200 adet çekici ğunu ifade etti. 100 adetlik bir sipariş daha vereceklerini açıklayan Ali Kahramanlı, “Öncelikle ben desteklerinden dolayı Hekim Toloğ’a bir kez daha teşekkür ederim. Bunun devamı gelecek. Biz bölgede belirleyici bir firmayız. 35 senedir sektörde faaliyet gösteriyoruz. Lojistiğin her alanında varız ve müşterimize en iyi hizmeti sunmanın gayretini gösteriyoruz. Bu alımla birlikte artık kiralık araca döndük. Eskiden 100 bin Euro’ya aracı alıyorduk, 50 bin Euro’ya aracı satıyorduk. Bu kadar para kazanıyor muyduk, hayır. Ama bu yaptığımız işbirliği ile hem biz kazanacağız, hem de Mercedes” .

BU GÜÇ MERDECES’TE!

Paket alım anlaşması için başka markalar ile de görüşmeler yaptıklarını dile getiren Ali Kahramanlı, yapılan görüşmelerde hiçbir markanın Mercedes’in sağladığı avantajları sağlayamadığını gördüklerini ifade etti. “Bunu Mercedes dışında başka bir markayla yapamazdık” diyen Kahramanlı, güçlü bir işbirliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Ali Kahramanlı, “149 adet aracımızı verdik, 150 adet Actros aldık. 36 ay boyunca taksitlerimizin haricinde hiçbir şey ödemeyeceğiz. Eskiden yağcıya çalışıyorduk. Tamirciye çalışıyorduk. Şimdi kendimize çalışacağız. Gelirimiz nedir, giderimiz nedir bileceğiz. Bu projeyi hayata geçirmek her babayiğidin harcı değil. Dediğim gibi bu güç Mercedes’te var, başka kimsede yok” diye konuştu.

ASLA YOLDA KALMAZ

Ali Kahramanlı, Mercedes’i tercih etmelerinin bir başka nedeni ise şöyle açıkladı: “Mercedes Türkiye’de üretiliyor. En fazla servis ve yedek parça Mercedes’te. Aracınız servise girdiği asla uzun süre beklemez. Sorun hemen çözülür. Sonra aracı satıyorum deyin ve bir bakkalın önüne çekin, orada satarsınız. Satılık yazısını yazın yola çekin, anında müşteri çıkar. Sonra her türlü mazotu koy, yakar. Asla mazot ayrımı yapmaz. Bilmiyorum ama su koysan, onu da yakabilir. Çünkü Mercedes araçları sağlamlığıyla, kalitesiyle, dayanıklılığıyla, güvenliği ile kendini ispatlamış araçlardır. Mercedes’i olan arkadaşımız asla yolda kalmaz ve yükünü ında teslim eder. İşte bizde yolda kalamamak için Mercedes’i tercih ediyoruz.”

Hüseyin Karabulut – Ulaşım Gazetesi