Lojistik
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:52   Güncelleme : 13-11-2014 17:52

Hilal Trans’ın CEO’luğuna Kerpişçi getirildi

Uluslararası nakliye ve lojistik firmalarından Hilal Trans Uluslararası Taşımacılık şirketinde yönetim değişikliğine gidildi.

Hilal Trans’ın CEO’luğuna Kerpişçi getirildi

Uluslararası nakliye ve lojistik firmalarından Hilal Trans Uluslararası Taşımacılık şirketinde yönetim değişikliğine gidildi. Şirketin CEO’luğuna 22 yıllık yöneticilik kariyerine sahip Celal Kerpişçi getirildi.

Celal Kerpişçi, 1988 yılında ABD'de iş hayatına başladı ve daha sonra 1990 yılında Koç Grubu Dayanıklı Tüketim Grubu’na - (ARÇELİK & BEKO) katıldı. 15 yıl üst düzey yönetici olarak (Satış & Pazarlama Grup Direktörü) görev aldıktan sonra 2005 yılında
Koç Grubu’ndan ayrılarak, iş hayatına Shov Elektronik (Genel Müdür), Aras Kargo (Genel Müdür ), Elbı-Alshtrom Capıtal (CEO), Eroğlu Holding (CEO), olarak devam etti. Kerpişçi, daha sonra çeşitli şirketlerin yönetim kurullarında (başkan ve üye olarak) görev aldı ve ayrıca danışmanlık hizmetlerinde bulundu.

1960 yılın da doğan Celal Kerpişçi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği’nden mezun . Kerpişçi, ABD Mercer Üniversitesi'nde İşletme Yüksek Master (MBA) ve Georgia State Üniversitesi'nde Üst Düzey Yönticiler için Executive MBA eğitimi aldı. Celal Kerpişçi, 02 Kasım 2012 tarihi itibariyle Hilal Trans Uluslararası Taşımacılık şirketinin CEO’luk görevine getirildi. Kerpişçi, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Uzmanlık alanları:
Kurumsal Strateji, Vizyon ve Misyon planlama
Liderlik
Satış ve Pazarlama
Operasyonel Yönetim
Finansal Performans (Kârlılık ve Maliyet Analizi, Bütçe, Nakit Akışı)
Verimlilik İyileştirme
İnsan Kaynakları Yönetimi
Takım Oluşturma ve Performans İyileştirme
Mali ve Hukuki İşlemler
Risk Yönetimi ve Stok Kontrol
Şirket Birleşmeleri, Satın Almalar
Halkla İlişkiler ve Medya ile İlişkiler